10 jaar getrouwd: hoe vier je dat?

Tien jaar geleden gaven jij en je partner elkaar het ja-woord. Dat mag gevierd worden! Houden jullie een huwelijksreis 2.0, een gezellig dinertje met twee, of delen jullie die gebeurtenis het liefst met vrienden en familie? Een tinnen bruiloft is van een andere orde dan een trouwfeest en nog niet zo indrukwekkend als een gouden jubileum, maar ook deze feestdag is er één om trots op te zijn. Met de volgende cadeau- en feesttips maak jullie er een onvergetelijke dag van!

Reisje, feestje of #10yearchallenge?

Een nieuwe mijlpaal samen: dat vier je op de manier die jullie het beste ligt! Veel koppels gaan alleen op reis of maken een tripje met de kinderen, maar ook dichter bij huis kunnen jullie het gezellig maken. Een romantisch diner bij kaarslicht is een onverwoestbare klassieker, net als een dagje naar de wellness.

Steeds meer koppels proberen voor de gelegenheid om samen een bijzonder doel te stellen. Ze lopen een lange afstand, gaan fietsen of doen op een andere manier aan liefdadigheid. Een leuk moment om samen jullie grenzen te verleggen, en dé kans om een gedeelde passie in de kijker te zetten voor de steunende familie en vrienden!

Tien om te zien!

Een feest bij jullie thuis

Het populairst blijft natuurlijk een gezellig groot feest bij jullie thuis. Geen betere manier om jullie geluk te delen met de mensen die het dichtste bij jullie staan!

De leukste uitnodiging

Een 10-jarig jubileum is voor jullie een hoogtepunt, maar ook voor hen een gebeurtenis om naar uit te kijken. Dankzij de perfecte uitnodiging breng je je gasten alvast in feeststemming. Bij Tadaaz kun je ze pimpen met eigen teksten of een gezellige foto van jullie samen. Kies een stijlvol kaartje met uitgesneden 10, een fotokaart waarop je je huwelijksfoto nadoet of een trendy kaart met goudfolie! Zo wordt die uitnodiging een hebbeding dat nog lang op de kast van je gasten staat te pronken.

De aankleding is alles!

Wist je dat ook de aankleding van de feest pure quality time voor twee is? In het aanbod van Tadaaz kun je zowel menukaarten, tafelkaartjes, servetringen als placemats personaliseren. Kies jullie mooiste foto’s samen uit, of bewerk je decoratie met jullie favoriete spreuk, namen en natuurlijk het cijfer 10: zo weet iedereen hoe lang jullie elkaar al graag zien.

Het perfecte jubileumcadeau

Hoe je je levenspartner in de bloemetjes zet, weet je ongetwijfeld het beste zelf. Maar ook voor een persoonlijk cadeau kan wat inspiratie helpen. Kies je voor een fijne ervaring samen? Trakteer je partner dan op een weekendje weg, een lekker diner of een originele verrassing zoals een ballonvaart. Verkies je een geschenk voor huwelijksverjaardag dat jullie nog jarenlang kunnen gebruiken? Dan zijn een koffiemok of een koekjestrommel met jullie foto’s misschien goede ideeën. Of nóg romantischer: bezorg je partner een boeket bloemen op elke 10de dag van de maand. Met een cadeau dat jullie mogen blijven bewonderen, vier je die 10 jaar samen meer dan één keer!

Gilles Michiels
Gilles Michiels

Als jonge cultuurjournalist mag ik schrijven over dingen die het leven de moeite waard maken. Een boek lezen, een theaterstuk kijken, een filmpje meepikken: het zijn kleine feestjes die niet alleen mijn pen in beweging brengen, maar ook zuurstof geven aan mijn dag. Een communie en een lentefeest zijn net zulke Happy Moments. Dankzij de kaartjes van Tadaaz krijgen mensen de kans om ze met iedereen te delen. Door voor deze blog te schrijven, mag ik nu dus zuurstof geven aan de grote feesten in het leven!

Artikelen: 14

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *