De 10 leukste huwelijks openingsdans video’s

Heb je ook absoluut geen zin om tijdens jullie openingsdans in the picture te staan met een ouderwetse foxtrot, een engelse wals of een onhandig geschuifel met alle ogen op jullie gericht? Dan kan je natuurlijk ook iets heel origineels in elkaar te zetten. Denk maar aan een amazing over the top openingsdans op jullie bruiloft. Het gaat om jullie prachtige dag, maar het is eigenlijk wel net zo leuk als alle gasten evenveel plezier hebben. Dus bekijk onderstaande filmpjes met de leukste openingsdans video’s en laat je inspireren.

Dirty Dancing

Hou je wel van een beetje pit, en beschikken jij en je partner over soepele heupen en een topconditie? Dan is dit echt het proberen waard.  Dirty Dancing on the weddingday! Beetje oefenen van te voren is wel belangrijk.

 

Daddy’s girl

Is je aanstaande man geen held op de dansvloer en weet je dat je vader niet kan wachten om zich helemaal te laten gaan op jullie bruiloft? Doe je aanstaande dan een plezier en vraag aan je vader of hij “toevallig” geen zin heeft om samen met jou de dans te openen op jullie trouwdag.. Bekijk dit filmpje voor inspiratie want het is echt de moeite waard.

 

The Battle

Tja. wil je echt eens uitpakken dan kan je het maar beter goed doen. Betrek je beste vrienden (of familie) erbij en ga deze battle aan. Laat de gasten maar beslissen wie de beste zijn. Door zo’n battle zit de feeststemming er gelijk in.

 

Flash mob

Ga voor een flash mob. Dit is erg origineel en ontzettend grappig. Zeker als je tante of broer zonder gevoel voor ritme ook mee doet. Het is wel belangrijk dat jullie allemaal op tijd beginnen met oefenen en dat er iemand is om dit vast te leggen.

 

A little Rock

Een beetje rock muziek kan geen kwaad, vooral omdat niemand dit verwacht op een trouwfeest. Ga je er echt voor zoals in dit filmpje vergeet dan vooral niet aan de cameraman te vragen om jullie te filmen, en ook  zéker de verbaasde gezichten van jullie gasten. Fun!

 

Surprise

Wil jij jouw verloofde op jullie dag verrassen met een openingsdans waar hij niets van af weet? Spannend!!  Je kan kiezen om dit helemaal alleen te doen, met jouw vriendinnen of nog leuker.. met zijn vrienden!

 

Rock & Roll

Stiekem samen op dansles en dan de show stelen op jullie eigen huwelijk. Is dat geen droom?  Ga voor Rock & Roll. Pas hiervoor je make up en dansschoenen aan en jullie zijn er klaar voor.  Zorg voor voldoende ruimte, goede muziekboxen, een vriend die de foto’s maakt en natuurlijk iemand met een camera. Want dit wil je later zeker nog eens bekijken.

 

Magical & Fun

Hou je wel van een beetje Magic? Dan is “I put a spell on you” het perfecte nummer. Het koppel in dit filmpje geeft het ultieme voorbeeld. It’s Fun and Magical!

 

The Kids

Hebben jullie zelf al kinderen of misschien een lief neefje en nichtje die dol zijn dansen en jullie eigenlijk niet zo.. Dé perfecte oplossing. Hoe mooi, ontroerend en grappig is het om te zien dat de kinderen hun beste dance moves te laten zien tijdens de openingsdans.

 

Romantic with a twist

Begin zwoel en teder en kijk elkaar diep in de ogen (laat de oohh’s en aaahh’s maar komen) en bouw het dan op naar een echte originele dans.  Laat ze maar eens zien dat jullie niet alleen in de liefde een topkoppel zijn, maar ook perfect op zijn elkaar ingespeeld qua dans. Als dit niet meant to be is!

 

 

Kortom, gaan jullie voor een openingsdans, maak je dan niet te druk om de perfectie ervan en pas de dans gewoon aan naar jullie persoonlijke smaak en kies iets wat bij jullie past. Hierdoor heb je de kans om een stukje van jullie persoonlijkheid en eigen stijl toe te voegen aan jullie trouwfeest..

 

 

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 51

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *