4 originele bedankjes voor na de babyborrel

Nu je kleine wondertje eindelijk geboren is, wil je je geluk natuurlijk maar wat graag delen met iedereen die je dierbaar is. Je vrienden en familie uitnodigen voor een babyborrel enkele weken na de geboorte is de ideale manier om in alle rust met je kersverse spruit te pronken en tegelijk iedereen te bedanken voor alle gelukswensen en cadeautjes. Na afloop van de babyborrel is een kleine attentie voor de genodigden dus zeker op zijn plaats. Weet je niet goed waarmee je gasten te verrassen? Met deze originele bedankjes gooi je vast en zeker hoge ogen!

 

set vos NL

1.     Zoet, zoeter, zoetst! Originele doopsuiker

In België kunnen we ons geen geboorte inbeelden zonder doopsuiker. Mogen de bedankjes voor jou ietsje origineler dan suikerbonen, maar wil je toch niet te veel afwijken van de zoete traditie? Trakteer je gasten na de babyborrel op een lekker snoepzakje met een schattig label – die natuurlijk perfect past bij het geboortekaartje van je baby. Haast te mooi om te openen!

 

magneet bedankje babyborrel

2.     Bedankjes die ‘blijven hangen’ na de babyborrel

Doopsuiker krijgen vindt iedereen leuk, maar jammer genoeg belanden de mooie zakjes en doosjes meestal gewoon in de kast zodra ze leeg zijn. Dit schattige magneetje is daarentegen een bedankje dat je gasten nog jarenlang zullen bijhouden.

 

memospel bedankje babyborrel

3.     Onvergetelijk! Een memospel als bedankje

Nog een bedankje dat lang blijft nazinderen: een lief memospelletje dat helemaal draait rond de naam van je baby en het motief van zijn of haar geboortekaartje. Succes verzekerd!

 

sticker babyborrel bedankje

4.     Een babyborrel bedankje dat ‘blijft plakken’

Krijg je maar niet genoeg van al die leuke ideeën? Wij ook niet! Met mooie stickers, uiteraard geïnspireerd op het geboortekaartje van je hartendief, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Kleine flesjes badschuim, miniflesjes cava, … Week de labels eraf en vervang ze door een gepersonaliseerde sticker en je hebt in geen tijd een uniek bedankje om je babyborrel in schoonheid mee af te sluiten.

Standaard afbeelding
Lies Jonckheere

Als jonge twintiger ben ik volop aan het dromen van mijn “perfect wedding”. Ik vind het magisch om nu al originele ideeën op te doen voor mijn grote dag.

Pinterest is mijn belangrijkste bron van inspiratie en de blog van Tadaaz is daarna het ideale forum om mijn passie met andere trouwers te delen.
Nu is het enkel nog wachten op het perfecte aanzoek …

Artikelen: 180

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.