Geboortekaartjes trends voor 2021

Een wondertje op komst dit jaar? De geboorte van jouw baby is dan zeker het hoogtepunt van 2021. Behalve de buddy, de babykamer en babykleding ga je nu ook op zoek naar een uniek geboortekaartje. We helpen je graag met een beetje inspiratie voor het vinden van het perfecte geboortekaartje voor jouw kindje! Welke stijlen, kleuren en thema’s zijn helemaal hip in 2021? Je leest alles over de geboortekaartjes trends 2021 in deze blog.

geboortekaartjes trends

Geboortekaartjes trend #1: Schitterende goudfolie

Ga voor een luxe uitstraling met een geboortekaartje met goudfolie. Deze trend komt elk jaar terug. En daar zijn wij zeker blij mee. Want wat hebben we een prachtige geboortekaarten met een gouden randje! In ons assortiment vind je geboortekaartjes met een subtiele goudfolie: gouden bloemblaadjes of gouden confetti bijvoorbeeld. Wil jij echt uitpakken? Laat dan de naam van jouw kindje in goudfolie op het kaartje bedrukken. Natuurlijk zijn ook zilverfolie, koperfolie en rosé folie kaartjes te vinden bij Tadaaz! Klaar voor al die wow-reacties van vrienden en familie?

Geboortekaartjes trend #2: Diep in de zee

Hij is bijna niet meer weg te denk uit de baby- en kinderkamer: octopusjes, dolfijnen, walvisjes of een ander zeediertje! Heel leuk voor zo’n kleine mini om heerlijk in zijn of haar eigen wereld weg te dromen. Ook in de geboortekaartjes trends is de zee helemaal hip! Bij onze ‘Diep in de zee’ collectie spelen de mooiste zeedieren de hoofdrol. Bekijk onze kaartjes in dit thema en laat je verrassen door die wonderlijke wereld onder water. Om bij weg te dromen!

Geboortekaartjes trend #3: Originele details

Wil jij een ander kaartje dan anders, een echt uniek kaartje? Dan ga je voor een geboortekaartje met een origineel detail! Een houten vormpje, een babypaspoort of een kaart met schattige opplakmotiefjes. It’s all about the details: een gouden paperclip, een label, afgeronde hoekjes, .. Ben je al nieuwsgierig geworden 😃

Geboortekaartjes trend #4: Stijlvol met eenvoud

Less is more! Eenvoudige geboortekaartjes zijn tijdloos en altijd een stijlvolle keuze. Laat de naam van jullie kindje het middelpunt van je ontwerp zijn. Heb je trouwens al ons splinternieuwe badzout ontdekt? Superleuk als doopsuikergeschenkje voor vrienden en familie.

Geboortekaartjes trend #5: Klassiek leeft

Geboortekaartjes trens hoeven niet altijd een moderne, nieuwe uitstraling te hebben. Zeker niet! Want klassieke geboortekaartjes zijn nog steeds, of beter gezegd weer, helemaal terug. Prachtige pasteltinten, geboortekaarten met foto of juist een pentekening: met een klassiek geboortekaartje kom je altijd stijlvol uit de hoek.

geboortekaartjes trends

Wij van Tadaaz wensen je in heel veel plezier met de zoektocht naar het perfecte geboortekaartje voor jouw zoon of dochter. We hopen je met deze geboortekaartjes trends een beetje op weg te hebben geholpen. Kies je favoriete kaartjes en pas ze aan naar jouw wensen. Het is ook een goed idee om een proefdruk te bestellen zodat je zeker weet dat jouw kaartje helemaal naar wens is. Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *