Presenteer je doopsuiker in stijl!

De geboortekaartjes van je dromen heb je al gevonden. Maar nu ben je nog op zoek naar een mooie manier om de doopsuiker voor het bezoek van jouw mini-me te presenteren? Het ideale is toch dat je het thema van de geboortekaartjes kunt doortrekken tot in de doopsuikerdoosjes met bijhorende presentatieposter en -doos? We geven jullie alvast wat inspiratie om er één mooi geheel van te maken!

Doopsuikerdoosjes in thema met het geboortekaartje!

Het geboortekaartje is helemaal jouw ding en je zou graag de doopsuikerdoosjes in hetzelfde thema krijgen. Ons assortiment is zo ruim dat dit allemaal kan! Niet zo’n fan van alles in één en dezelfde stijl? Niks houdt je tegen om er volledig jouw eigen ding van te maken! Kies zelf jouw favoriete kleuren, symbolen en foto’s en maak er zo een persoonlijk geheel van. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan toffe stickers die je kan personaliseren om de blikken doosjes mee te versieren.

kussendoosje om doopsuiker in te presenteren

roze blikken doosje om doopsuiker in te presenteren

kubusdoosje om doopsuiker in te presenteren

hoog doosje om doopsuiker in te presenteren

Mag het eens iets anders zijn? Kies er dan voor om bloempotjes te personaliseren. Van potlooddoosjes tot een memoryspel, de bedankjes kunnen niet origineel genoeg zijn! De kindjes die jouw kleintje komen bezoeken zullen alvast dol enthousiast zijn. Aan jou de keuze!

magneet als doopsuiker

memoriespel als doopsuiker

kokertje met potloodjes en waskrijtjes als doopsuiker

Presenteer het in stijl

Of je nu kiest voor de traditionele doopsuikerdoosjes of een origineel bloempotje, deze wil je in stijl presenteren voor het bezoek! En dan nog liefst in thema met de geboortekaartjes. Ga voor een leuke presentatiedoos met bijhorende poster, iets wat direct in het oog springt wanneer het bezoek binnenkomt. De posters kan je volledig laten matchen met de geboortekaartjes, supertof toch? Liever gewoon een foto van jouw kersverse zoon of dochter? Alles is mogelijk.

Creatief omgaan met de presentatiedoos

Die doos wil je toch niet gewoon bij het karton gooien na dat hij z’n dienst heeft bewezen? Er zijn tal van mogelijkheden om hem om te toveren naar andere handige functies! Plak er de geboorteposter of gepersonaliseerde stickers op om hem op te vrolijken, superleuk!

presentatiedoos om de doopsuiker in te presenteren

presentatiedoos om de doopsuiker in te presenteren

presentatiedoos om de doopsuiker in te presenteren

leuke geboorteposter om de presentatiedoos af te maken

leuke geboorteposter om de presentatiedoos af te maken

leuke geboorteposter om de presentatiedoos af te maken

Bewaren van herinneringen

Bewaar er de allereerste herinneringen in van jouw kindje. De eerste foto’s, het geboortekaartje… Ook superhandig om er al de wenskaartjes die je kleintje gekregen heeft in op te bergen! Binnen een aantal jaar als jullie kindje groter is, zal hij/zij vast en zeker super blij zijn dat jullie al deze herinneringen hebben bijgehouden in deze originele gepersonaliseerde doos met zijn/haar naam erop!

bewaar herinneringen in de presentatiedoos

De doos als opbergruimte

Nog op zoek naar een plaatsje om al de kousjes of pampers van je kleine schat in kwijt te raken? Berg ze op in de presentatiedoos. Staat ook nog eens mooi in de kamer! Je kan trouwens ook de poster gebruiken als leuke decoratie in de kinderkamer.

berg luiers of sokken in de presentatiedoos

Nog een extraatje?

Mag het nog feestelijker? Combineer jouw favoriete artikelen dan met de vrolijke vlaggetjes! Nog toffer is de persoonlijke touch die je de feestelijke slinger kan geven. Niks leuker toch dan die bolle wangen van jouw mini-me die prijken op de vlaggen? Superleuk om boven de presentatiedoos te hangen. Daarna kan het dienen als feestelijke decoratie voor in de kinderkamer. Ook op de babyborrel of het allereerste verjaardagsfeestje van jouw kleine schat mogen de vlaggetjes niet ontbreken. Daar word je toch alleen maar vrolijk van?

vlaggenlijn om de presentatiedoos op te fleuren

vlaggenlijn om de presentatiedoos mee op te fleuren

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

2 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *