Zo organiseer je een leuke nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaar vieren? Dat kan nog heel de maand januari! Grote kans dat jij oudejaarsavond met je dichte familie en vrienden hebt gevierd, maar er zijn natuurlijk nog heel wat mensen, zoals jouw collega’s op het werk, die jij graag een goed en gezond jaar wil wensen.  En hoe kan je dat nu beter doen dan op een leuke en originele nieuwjaarsreceptie? Bij de start van het nieuwe jaar is het dus hoog tijd om hier werk van te maken!

De uitnodiging

Iedereen wil elkaar een gelukkig Nieuwjaar wensen, en dat begint allemaal bij het kiezen van een leuke uitnodiging voor je nieuwjaarsreceptie! Kies daarom voor een stijlvolle papieren uitnodiging. Een zakelijke nieuwjaarskaart met foto of met een feestelijke afwerking is bijvoorbeeld ideaal om als uitnodiging te gebruiken.  Maak de perfecte nieuwjaarskaart voor alle collega’s met deze handige tips!

De locatie en decoratie van je Nieuwjaarsreceptie

Organiseer jij het bedrijfsfeestje? Een nieuwjaarsreceptie in je sportvereniging? Dan is de kans vrij groot dat je een zaaltje ter beschikking hebt. Het is echter de kunst om een saai zaaltje in jouw bedrijf of de grauwe inkomhal van jouw sportvereniging leuk aan te kleden en helemaal receptie-proof te maken. De meest ideale kleuren hiervoor zijn zilver, goud en alles met glitter! Je zaaltje zal er meteen ultra feestelijk uitzien. Je kan je inkleding ook extra feestelijk maken door ballonnen of slingers toe te voegen!

 

nieuwjaarsreceptie decoratie

Hapjes en drankjes

Op een goeie receptie is er uiteraard voldoende drank en eten voorzien. Wij maakten daarom een lijstje met dat wat absoluut niet mag ontbreken op jouw nieuwjaarsreceptie!

  • Champagne of cava (mag niet ontbreken!)
  • Wijn en/of bier
  • Een lekker alcoholvrij drankje (het mag wel wat origineler dan fruitsap!)
  • Water
  • Chips of nootjes
  • Groentjes met een dipsausje
  • Warme hapjes zoals minipizzaatjes, loempiaatjes, kaasballetjes

nieuwjaarsreceptie decoratie

Nieuwjaarsreceptie met photobooth

Dankzij jouw photobooth zullen jouw collega’s en vrienden met een leuke herinnering naar huis kunnen gaan. Een photobooth hoeft helemaal niet duur te zijn! Kies goed verlichte plek in je zaal en zorg voor een leuke achtergrond en wat attributen om de foto’s op te leuken. De meeste mensen hebben intussen zelf een smartphone met een goeie camera, dus je hoeft niet per se zelf een toestel te voorzien! Geef een leuke hashtag mee zodat iedereen de foto’s kan delen op dezelfde manier.

nieuwjaarsreceptie photoboothBron: Club Crafted – Oriental Trading – Party Delights

 

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *