Creatieve ideeën voor een ongezien trouwfeest

dinosaurus trouwfeest organiseren

Quinn Miller

Tegenwoordig lijkt elk trouwfeest hetzelfde. Ja, er zijn kleine verschillen. Maar de wandeling naar het altaar, de romantische locaties en duiven en rijst bij het buitenkomen, zijn een constante. Alles vervaagt naar een globaal beeld van “het trouwfeest”. Wil jij niet hetzelfde trouwfeest als de Pinterest-huwelijken? Wens je liever een uniek en ongezien trouwfeest? Dan hebben we enkele creatieve, buitengewone ideeën voor je!

Uitzonderlijke locatie voor je trouwfeest

Wat als je nu eens in plaats van naar het altaar te wandelen, je ernaartoe glijdt? Twee woorden: WATERPARK TROUWFEEST! Aan de top van de waterbaan geven bruid en bruidegom het ja-woord, daarna glijden ze naar beneden om de felicitaties te ontvangen. Heb je al ooit smoking-zwembroeken gezien? Huur het waterpark voor een dag en laat je gasten zich kostelijk amuseren!

zwembad trouwfeest organiseren

Marc Jacobs

Om het water-idee nog niet helemaal over boord te gooien, wat dacht je van een trouwfeest op een jacht? Je stapt letterlijk in het huwelijksbootje. Laat iedereen zich kleden in marine-stijl en houd een groot feest op het dek terwijl de boot rondvaart.

Xaxor

Kies een buitengewoon thema voor je trouwfeest

Luister, iedereen kan een typisch trouwfeest organiseren met alle clichés. Het vraagt echter heel wat creativiteit om een thema-trouwfeest te organiseren. Wat dacht je van Star Wars? Julie kunnen als Han Solo en Princess Leila naar het altaar wandelen, onder een boog van “lightsabers”. Bewaar het Ewok-kostuum voor de ringendrager.

star wars trouwfeest organiseren

Hello Giggles

De ultieme trouwfoto’s

Er zijn een hele reeks vereisten voor trouwfoto’s. We willen dat ze uniek zijn, romantisch, klasse uitstralen en tegelijk weerspiegelen wie we echt zijn. Dit alles kan ervoor zorgen dat het een beetje geforceerd overkomt. Dus waarom dan geen trouwfoto’s die een totaal andere richting uitgaan? Laat de dino’s los, toon je beste karatekick of geef er een lap op met een baseball bat. Je familie gaat je foto’s op deze manier zeker niet snel in een schuif steken, wedden dat ze jarenlang aan de muur zullen hangen?

Een uniek gastenboek op je trouwfeest

Til ook het gastenboek-idee naar een hoger niveau en kies voor een plakboek dat de mooiste huwelijksherinneringen vastlegt. Laat je vrienden en familie een tafel uit keramiek schilderen of laat ze potten maken, bak ze nadien en stuur ze op als bedankje. Je kan ook Polaroid camera’s uitstallen op de verschillende tafels, zo leggen de gasten de favoriete moment van je trouwfeest vast. 

Op zoek naar inspiratie? We hebben tal van gastenboekideeën voor je verzameld!

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 121

2 reacties

    • Hey!
      Wij dachten aan food trucks voor op ons trouwfeest… het probleem is dat je dat op weinig plekken mag zetten vermits locaties vaak hun geld halen uit de catering. Zucht! Tips voor rond Antwerpen waar ze ze wel toelaten, Kenny?

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *