Een gekleurde trouwjurk… durf jij het aan?

Denk je aan een trouwjurk, dan denk je meestal aan een witte jurk. Typ het woord trouwjurk maar eens in op internet of kijk bijvoorbeeld eens naar een aflevering van Say Yes to the Dress. Wit voert duidelijk de boventoon.

Maar een witte trouwjurk is niet voor iedereen weggelegd. Wil je bijvoorbeeld wel opvallen met een ontzettend mooie trouwjurk maar niet in traditioneel wit? Ga dan voor een out of the box amazing gekleurde trouwjurk.

 

Pretty Pink

Deze kleur staat voor: Speels – Vrouwelijk – Zacht.

Al van jongs af aan houden de meeste meisjes van roze en jongens van blauw. Was jij ook zo’n meisje en is dat nu nog steeds zo? Dan is het niet moeilijk en kies je voor jouw mooiste dag gewoon een roze trouwjurk. Het is tegenwoordig ook helemaal niet meer zo vreemd om een gekleurde jurk te kiezen. Het is vrolijk, feestelijk, romantisch en bijzonder nu je weet waar deze kleur voor staat.

Lovely Red

Deze kleur staat voor: Passie – Liefde – Vastberadenheid

Rood is de kleur van de liefde. Dus het is niet zo verwonderlijk dat mensen kiezen voor een rode trouwjurk. Deze kleur kan je eindeloos combineren met verschillende accessoires en is niet persé een winter- of zomerkleur. Dus perfect voor bruidjes die niet bang zijn voor een beetje kleur.

 

 Bron: Pinterest

Romantic Blue

Deze kleur staat voor: Vertrouwen – Rustig – Betrouwbaar

Something old, something new, something borrowed and something blue. Elke bruid heeft dus ‘iets blauws’ nodig. Dus waarom geen blauwe trouwjurk? Een blauwe trouwjurk is tijdloos, romantisch en zelfs sprookjesachtig. Een jurk om van te dromen.

.

Powerful Black

Deze kleur staat voor:  Krachtig – Beauty – Stijl

Een beetje lef heb je wel nodig om een zwarte trouwjurk te kiezen. Perfect voor bruidjes die origineel en toch stijlvol voor het altaar willen verschijnen. Voor degenen die verlangen naar iets sierlijks en krachtigs kan dit dan op een spectaculaire manier laten zien met een oogverblindende zwarte trouwjurk.

Bron: Pinterest

Wat vooral leuk is, is dat je helemaal los kunt gaan. En dan bedoel ik niet alleen met de jurk. Maar bijvoorbeeld met heel jullie trouwdag. Ga je voor een rode trouwjurk kies dan bijvoorbeeld ook een rode trouwkaart en een rode tafelsetting. Of is zwart je kleur, trek dan deze stijl helemaal door op jullie bijzondere mooie dag. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is er. Zwarte trouwkaarten, zwarte bedankjes, mooie gepersonaliseerde witte mokken, servetringen enz. enz..

 

Dus mocht je nog twijfelen over een witte- of een gekleurde trouwjurk. Kies dan sowieso een jurk die bij je persoonlijkheid past!

 

 

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 51

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *