Welk gepersonaliseerd bedankje voor een communie of lentefeest?

Na weken plannen is het eindelijk zover, het lentefeest of de communie van zoon of dochter. De gasten komen met plezier meevieren, al dan niet met een cadeautje onder de arm. Vergeet ze daarom niet te bedanken! Een bedankje is een blijvende herinnering aan deze leuke dag, zowel voor jezelf als voor de gasten. Maak de bedankjes daarom heel persoonlijk met een leuke foto of de naam van het feestbeest.

Voor je begint te kiezen moet je jezelf eerst een aantal vragen stellen: geef je iets mee om op te knabbelen of wil je iets wat de gasten nog jaren kunnen gebruiken? Gebruik je foto’s of niet? Hier alvast wat inspiratie:

Snoepzakje vol lekkers

Een bedankje dat gegarandeerd een succes op elk feestje is, is het snoepzakje met leuke foto. Laat het communicantje zijn of haar favoriete snoepje uitkiezen om het extra persoonlijk te maken. Dankzij de verschillende ontwerpen is er voor elke persoonlijkheid iets wat past.

 

Gepersonaliseerde snoepzakjes

 

Chipsdoosje met foto

Ben je geen zoetekauw? Ga dan voor de chipswikkels met eigen tekst en foto! De chipswikkels geven een mooie afwerking aan je lekkere bedankje. Deze ontwerpen kan je afstemmen op je communiekaartjes voor een mooi geheel.  De zachte kleuren passen perfect bij deze zomerse periode.

 

Gepersonaliseerde chipswikkel

Blikken doosje met magneet

Met deze blikken doosjes kan je veel verschillende richtingen uit. Personaliseer ze met een sticker, magneet of laat de kindjes ze zelf decoreren. Gebruik een leuke quote of foto voor een creatief accent. Deze doosjes bestaan in 8 verschillende kleuren en de stickers of magneten kan je 100% zelf ontwerpen.

 

Blikken doosjes bedankje communie

Glazen snoeppotje als bedankje

De trend van het moment zijn de glazen potjes. Dit is een mooie herinnering die de gasten nog jaren kunnen gebruiken. Vul dit bedankje met snoepjes, confituur of een leuk plantje. Helemaal Pinterest-waardig! Werk af met een leuke sticker of magneet met naam.

 

Glazen potje bedankje communie lentefeest

Een bedankkaartje als herinnering aan een topdag!

Ten slotte de tijdloze klassieker onder de bedankjes: het bedankkaartje. Verzamel de mooiste foto’s, kies een thema en Tadaaz! Deze kaartjes kunnen in dezelfde lijn liggen als de uitnodiging, maar dat hoeft helemaal niet. Bedankkaartjes bestaan in vele stijlen of en vormen. In combinatie met de originele foto’s en grappige quote is dit een echte voltreffer.

 

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Klik hier voor meer inspiratie!

 

Geef hier jouw mening