De leukste bedankjes voor jouw communie- of lentefeest

TA1223-1600004-03

Een bedankje of kaartje voor gasten en klasgenootjes

Of je nu je eerste communie, vormsel of lentefeest viert, het wordt ongetwijfeld een bijzondere dag. Een dag om nooit te vergeten. Daarom wil je iedereen ook een leuk aandenken aan je feest meegeven.  En daarbij is het de ‘personal touch’ die telt!

Niet enkel vrienden en familie die op het feest aanwezig waren krijgen een kaartje of een klein geschenkje, maar zeker ook je klasgenootjes. Want met hen wil je dit speciaal moment ook delen. Misschien doet niet iedereen op hetzelfde moment zijn communie of lentefeest, dat kan. Maar met een tof kaartje met de foto en de datum van het communie- of lentefeest erop, laat je hen alvast ook meegenieten van dit moment. En uiteraard zullen de vriendjes ook superblij zijn met een mooi snoepzakje dat gevuld is met de favoriete snoepjes van het feestbeest! Zo geniet je ook in klas nog eens na van de leuke dag die je beleefd hebt!

Communiekaartjes als aandenken aan die mooie dag

Na een uitgebreide fotosessie met je mooie kledij en nieuwe schoenen, is het tijd om leuke bedankkaartjes te maken als aandenken aan die mooie dag.

Je kan daarbij kiezen voor een kaartje met 1 grote foto centraal vooraan op het kaartje. Bij zo’n kaartje kan je bijvoorbeeld spelen met de kleuren van het kaartje en die volledig afstemmen op de kledij.TA1227-1600015-1TA1228-1600002-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zijn er meerdere prachtige foto’s en kan je niet kiezen? Of wil je een grote foto en enkele details van de kledij uitlichten? Dan kan dat ook met een communiekaart met meerdere foto’s. Door zelf de schikking van de foto’s te doen, kom je vast tot een perfect kaartje. Combineer dat met een lettertype en kleur dat je leuk vindt en het wordt een prachtig geheel.

TA1228-1600015-1TA1228-1600018-1

 

 

 

 

Met deze tekstjes bedank je je gasten

Het tekstje op je bedankjes  hoeft zeker niet lang te zijn, maar zeker wel persoonlijk. Enkele zaken zijn van belang: de datum van je feest en de naam. Daarnaast kan je bijvoorbeeld kiezen voor

“Herinnering aan een mooie dag!”

“Bedankt dat je erbij was! Groetjes, xxx”

“Bedankt voor  alle leuke attenties en jullie aanwezigheid op mijn lentefeest!”

Een gepersonaliseerd geschenkje als bedankje

Om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en voor de leuke geschenkjes die je ongetwijfeld kreeg, is een 100% gepersonaliseerd bedankje de beste keuze. Bij Tadaaz vind je het ruimste aanbod aan bedankjes die je kan personaliseren. Je ziet meteen online het resultaat van je snoepzakje, magneetje, notablokje, kubusdoosje met foto, blikken doosje met stickertjes, memoryspelletjes

Helemaal top is het als het motiefje van je uitnodiging matcht met de bedankkaartjes, tafeldecoratie en bedankjes voor je grote dag. Kies daarom voor een assortiment en trek dit thema door in alles wat met het feest te maken heeft. Wij verzekeren je alvast heel wat leuke reacties!

 

Geef hier jouw mening