Communiebedankjes voor communie- of lentefeest

Communiebedankjes of een kaartje voor gasten en klasgenootjes

Of je nu je eerste communie, vormsel of lentefeest viert, het wordt ongetwijfeld een bijzondere dag. Een dag om nooit te vergeten. Daarom wil je iedereen ook leuke communiebedankjes aan je feest meegeven. Dan hoef je enkel nog een ‘personal touch’ toe te voegen! Dat kan door eigen teksten en foto’s toe te voegen aan je bedankjes en bedankkaartjes.

Niet enkel vrienden en familie die op het feest aanwezig waren krijgen een kaartje of een klein geschenkje, maar zeker ook je klasgenootjes. Want met hen wil je dit speciaal moment ook delen. Misschien doet niet iedereen op hetzelfde moment zijn communie of lentefeest, dat kan. Maar met een tof kaartje met de foto en de datum van het communie- of lentefeest erop, laat je hen alvast ook meegenieten van dit moment. En uiteraard zullen de vriendjes ook superblij zijn met een mooi snoepzakje dat gevuld is met de favoriete snoepjes van het feestbeest! Zo geniet je ook in klas nog eens na van de leuke dag die je beleefd hebt!

Communiekaartjes als aandenken aan die mooie dag

Na een uitgebreide fotosessie met je mooie kledij en nieuwe schoenen, is het tijd om leuke bedankkaartjes te maken als aandenken aan die mooie dag. Je kan daarbij kiezen voor een kaartje met één grote foto centraal vooraan op het kaartje. Bij zo’n kaartje kan je bijvoorbeeld spelen met de kleuren van het kaartje en die volledig afstemmen op de kledij. Ook bedankkaartjes zonder foto kunnen een groot succes zijn! Kies je favoriete thema.

Zijn er meerdere prachtige foto’s en kan je niet kiezen? Of wil je een grote foto en enkele details van de kledij uitlichten? Dan kan dat ook met een communiekaart met meerdere foto’s.

Door zelf de schikking van de foto’s te doen, kom je vast tot een perfect kaartje. Combineer dat met een lettertype en kleur dat je leuk vindt en het wordt een prachtig geheel.

Bedankkaart lentefeest grijsgroen met fotocollage
Staande foto bedankkaart communie
Origineel bedankkaartje met fotostrip en goudfolie
Bedankkaartje communie natuurpapierlook met fotocollage
Bedankkaartje met fotocollage
Leuk bedankkaartje met foto
Minimalistisch bedankkaartje communie met 3 foto's
Liggende foto bedankkaart communie
Stoer vijfluikje met eigen foto's

Met deze tekstjes bedank je je gasten

Het tekstje op je communiebedankjes  hoeft zeker niet lang te zijn, maar zeker wel persoonlijk. Enkele zaken zijn van belang: de datum van je feest en de naam. Daarnaast kan je bijvoorbeeld kiezen voor

“Herinnering aan een mooie dag!”

“Bedankt dat je erbij was! Groetjes, xxx”

“Bedankt voor alle leuke attenties en jullie aanwezigheid op mijn lentefeest!”

Een gepersonaliseerd geschenkje als communiebedankjes

Om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en voor de leuke geschenkjes die je ongetwijfeld kreeg, zijn 100% gepersonaliseerd bedankjes communie de beste keuze. Bij Tadaaz vind je het ruimste aanbod aan communiebedankjes die je kan personaliseren. Je ziet meteen online het resultaat van je snoepzakje en andere bedankjes verpakkingen, magneetje, notablokje, doosje met foto, met stickertjes, …

Alles in hetzelfde thema

Helemaal top is het als het motiefje van je uitnodiging matcht met de bedankkaartjes, tafeldecoratie en communie bedankjes voor je grote dag. Kies daarom voor een assortiment en trek dit thema door in alles wat met het feest te maken heeft. Wij verzekeren je alvast heel wat leuke reacties!


Een origineel zeeppompje of een bellenblaas met bijpassende sticker? Nieuw in het assortiment zijn prachtige zeeppompjes in apothekers stijl en een originele bellenblaas. Er bestaan bijpassende stickers helemaal in het juiste formaat. Die kan je dan online personaliseren in je favoriete thema voor je communie- of lentefeest. Met dit leuke bedankje zullen vrienden en familie ongetwijfeld heel tevreden zijn!

Nog meer communiebedankjes:

Ronde mica doosjes als communie aandenken
Glazen potjes met kurk deksel
Bedankjes set groen met 27 bedankjes
Plastic potjes met schroefdeksel | goud
Artisanale lolly wit met groene strepen
Linnenlook zakjes beige
Misty Blue bellenblaas
Bedankjes set roze met 27 bedankjes
Bedankjes set beige met 27 bedankjes
Plastic potje met bedrukt deksel
Artisanale lolly transparant met droogbloemen
Witte bellenblaas

Meter en peter bedanken met een gepersonaliseerd cadeau

Voor je meter en peter is het ook een hele bijzondere dag. Je kan hen verrassen met een gepersonaliseerd fotocadeau. Om hen te bedanken voor alles wat ze voor je doen. Voor hun leuke cadeautjes voor je communie- of lentefeest en hun steun gedurende deze dag.

Er zijn tal van leuke mogelijkheden voor leuke fotocadeaus. Erg origineel is bijvoorbeeld een wijnkistje met je communiefoto’s en een persoonlijke boodschap. Je kan ook gaan voor een mok, koekjestrommel of een glitterframe met je foto! Dit prachtige cadeau krijgt ongetwijfeld een bijzondere plek bij je meter en peter thuis.

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *