Eerste hulp bij de keuze van je trouwjurk

adjusting-the-corse-of-the-bride_1157-285

Je bent verloofd! Dan ben je vast bij de 99% van de toekomstige bruidjes die gaan gaan dromen over dé trouwjurk! Een moment om naar uit te kijken, dus. Met deze tips wordt je trouwjurk-pasbeurt alvast een leuke middag!

Een gezellige uitstap

Ga niet alleen op de afspraak. Maar kies wel zorgvuldig wie je meeneemt! Neem je mama, getuige, zus, vriendin… mee voor de gezelligheid en om je te helpen bij deze keuze. Maar let er goed op dat je enkel die mensen meeneemt die je echt vertrouwt en die hun mening niet aan je zullen opdringen. Het gaat vooral om jou en jouw gevoel bij de jurk.  Jouw gezelschap moet daar dus zeker rekening mee houden!

Opgelet met make-up

Om te vermijden dat de jurken beschadigd worden bij het passen, is het aangeraden om geen overdreven make-up te dragen. Dus opletten met foundation, blush… om dit te vermijden.

Zorg voor hakken en goede lingerie

Als je een trouwjurk gaat passen, wil je die optimaal kunnen beoordelen. Hou dus ook rekening met de keuze van je lingerie en neem schoenen met hakjes mee om even onder de jurk te passen. Hoe beter die afgestemd is op het type jurken die je wil passen, hoe mooier het resultaat!hanger-wedding-dress-boutique

Doe de catwalk

De afspraak is gemaakt, de tijd voor jou is gereserveerd. Dat wil dus zeggen dat je er ook van mag genieten als een echt topmodel! Geniet ervan om je goed te laten helpen en pas vooral veel jurken. Een trouwjurk draag je immers niet elke dag en pas na het aanpassen van verschillende modellen zal je echt het verschil beginnen voelen. Pas dus veel, maar blijf wel trouw aan jouw eigen stijl. Laat je adviseren door de winkel-expert en door je gezelschap, maar wees vooral ook eerlijk als je iets echt niet mooi vindt. Alleen zo kan de verkoopster misschien die ene verborgen jurk in het hoekje van de toonzaal voor je tevoorschijn toveren!

Waag een dansje

Een leuk gevoel in een jurk? Dan is dat het moment om even een dansje te doen! Je zal de jurk moet immers ook perfect zitten bij het dansen zodat je je feest ten volle kan beleven. Maar ook eens neerzitten met die jurk kan van belang zijn. Je moet je er immers heel de dag 100% goed in voelen!

Het waaw gevoel

Heb je het ‘coup de foudre’ gevoel wanneer je een jurk aanpast? Durf dan te vertrouwen op je gevoel, want dat spreekt echt als je dé jurk aanpast! Is dat niet meteen het geval, panikeer dan vooral niet. Plan nog een pasbeurt en verdiep je in Pinterest en bruidsmagazines. Heb je grote twijfels over 2 of meer jurken? Laat je gezelschap dan enkele foto’s nemen om de keuze de volgende dag nog eens te kunnen bekijken.

 

Volg ons op Pinterest!.

Je trouwjurk kiezen doe je al ruime tijd voor de trouwdag. Wil je tot in de puntjes voorbereid zijn op jullie grote dag? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en download gratis de handige Tadaaz huwelijkschecklist!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *