Hoe regen de mooiste dag van je leven helemaal onvergetelijk maakt

Je droomt van een bruiloft in een zonovergoten tuin tussen bloeiende rozenstruiken, genietend van een verfrissend briesje. Helaas is het in ons Belgenlandje niet altijd stralend weer. Maar laat het slechte weer je dag niet vergallen. Met deze tips ben je helemaal klaar voor de mooiste regendag van je leven.

 

regen mooiste dag huwelijk bruiloft

Bron: Ultimate Weddings Live

Voorzie een paraplu op je bruiloft

Als het feest in open lucht plaatsvindt, bedenk dan op voorhand een alternatief (want je weet maar nooit!). Huur een feestelijke witte tent en versier die in pastelkleurige tinten en met fleurige bloemen. Schep eventueel een intieme sfeer met warm paars of oranje licht. Lach en geniet van de regen! Kies resoluut voor retro regenlaarsjes en een elegant parapluutje. Zet badeendjes op tafel waarop je gasten een wens voor het bruidspaar kunnen schrijven. Bied hen een fleece en een kop verse warme chocolademelk aan.

Photoshoot

Regen vormt de achtergrond voor de meest romantische foto’s. Speel met de regen onder een grote paraplu voor twee of wring je met veel moeite samen onder een klein afdakje. Nu ben je klaar voor een échte filmkus in de regen! Talloze sterren zij je al voorgegaan: Audrey Hepburn en George Peppard in ‘Breakfast at Tiffany’s’, Rachel McAdams en Ryan Gosling in ‘The Notebook’ of zelfs Kirsten Dunst en Tobey Maguire in ‘Spider-Man’.

 

Daarna zul je van de eerste zonnestralen samen met je vrouw of man genieten en het regenachtige huwelijksfeest zal niemand snel vergeten.

Follow Samantha Christine’s board Wedding day rain on Pinterest.

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *