Jouw #trouwfoto’s op Instagram

Op jullie trouwdag mooie, originele en grappige Instagram foto’s verzamelen van familie en vrienden, zou dat geen leuk aandenken zijn aan jullie mooiste dag? Natuurlijk heb je nog steeds een fotograaf nodig om alle mooie momenten op de allermooiste manier vast te leggen, maar waarom kunnen de genodigden ook niet hun unieke kijk op de dag te delen? Een blij weerzien van studiegenoten, een foto in de bruidswagens, selfies met het bruidskoppel of ouders die een traantje wegpinken tijdens de ceremonie… De foto’s van vrienden en familie die zich te pletter amuseren op jouw trouw doen jaren later nog een brede glimlach op jullie gezicht verschijnen!

Trouwfoto's op instagram

How to?

Er zijn twee mogelijkheden om de foto’s van je genodigden te verzamelen op Instagram. Zoals de ervaren instagrammers onder ons al weten kan je gebruik maken van een leuke hashtag, denk maar aan #TomlovesJulie, #Tom&JulieWedding, #TenLWedding en ga zo maar door. Later kan je op deze manier gemakkelijk de foto’s opsnorren. MAAR deze hashtag is niet uniek … Dit wil zeggen dat anderen hem ook kunnen gebruiken. Wanneer je dit wil vermijden, is het aangeraden om een account aan te maken over jullie trouwdag. Jouw genodigden kunnen nu verwijzen met bijvoorbeeld @TomlovesJulie @Tom&JulieWedding of @TenLWedding. Nu staan je foto’s helemaal safe en zullen ze niet samengevoegd worden met foto’s van andere instagrammers.

Jullie love story in meerdere hoofdstukken

Om jullie liefdesverhaal compleet te maken kunnen jullie in de aanloop naar jullie huwelijk ook al wat foto’s uploaden. Een romantische foto na de knieval, grappige foto’s van de vrijgezellenavonden en misschien al een tipje van de sluier bij de voorbereidingen van het huwelijk? Ook daarna zijn jouw volgers ongetwijfeld geïnteresseerd in hoe jullie verhaal verder gaat. Belangrijke mijlpalen zijn dan de huwelijksreis, verhuizen, gezinsuitbreiding en natuurlijk ook jullie talrijke huwelijksverjaardagen die ongetwijfeld zullen volgen. Op deze manier wordt jullie love story op een hippe en originele manier vereeuwigd op instagram!

#MARIAANDPHIL
#MARIAANDPHIL

De ‘Wedding Party’ app

Wanneer Instagram toch niet helemaal jouw ding is of je liever nóg unieker bent, kan je gebruik maken van de ‘Wedding Party’ app. Hierop kan je een evenement aanmaken en jouw vrienden, familie en andere gasten aanmoedigen via deze app hun allerleukste foto’s te delen met alle gasten. Via deze weg is het ook mogelijk om algemene informatie verspreiden over wat er allemaal staat te gebeuren op jouw trouwdag en kunnen de gasten elkaar zelfs al op voorhand leren kennen!  Om de app alvast eens te verkennen kan je terecht in de appstore.

Wedding Party App

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere
Artikelen: 33

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *