Top 5 beste openingsdansen

openingsdansen

 

Bron: The Knot

De openingsdans is misschien wel het belangrijkste, meest emotionele en spannendste moment van het trouwfeest. Het belangrijkste is dat jullie hiervoor de perfecte song uitkiezen. Willen jullie het origineel aanpakken en ben je op zoek naar inspiratie? Ontdek dan deze 5 filmpjes van originele openingsdansen!

Een openingsdans met een onverwachte wending

Als het pasgehuwde koppel (of de genodigde dj) de openingsdans aankondigt, ben je vaak bang dat het een saaie slow wordt … Er zijn heel wat koppels die het origineel aanpakken en hier een onverwachte wending aan geven. Vooral het verbaasde gezicht – wanneer de dj het zogenaamd verpest heeft – is geniaal! Hieronder vind je een leuk voorbeeld…grappig en sexy tegelijk:

https://youtu.be/9abO1M93xVc?t=10s

Toon al je danskunsten tijdens de openingsdans

Dit koppel had het goed begrepen! Tijdens hun openingsdans halen ze zowel cha cha-, bachata- als salsa-moves naar boven en eindigen met een perfecte’dirty dancing’ scene… Geniet met ons mee:

Met een vrolijke noot en een vrolijke danspas

Het moet natuurlijk niet altijd een superromantisch en langzaam nummer zijn. En waarom geen openingsdans van dochter met de papa? Deze mix is alvast hilarisch goed:

Een klassieker als de wals mag niet ontbreken

Let op: als je voor de wals als openingsdans kiest, is deze het indrukwekkendst als jullie door de balzaal zweven. Net als in dit filmpje:

Je kan het zweven natuurlijk ook letterlijk nemen zoals dit pasgehuwde stel, dat hun genodigden met verstomming sloeg:

Ook naar het altaar gaan kan op een originele, dansende manier

Je gasten bij het binnengaan van de kerk al verrassen, dat pak je het best op deze manier aan:

& nu kan het feest écht losbarsten!

 

 

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere
Artikelen: 33

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *