Trouwbelofte hernieuwen: 5 romantische tips

Je huwelijksdag was ongetwijfeld bijzonder. Zo bijzonder dat je hem graag nog eens overdoet. Want zeg nu zelf, wat is er romantischer dan nog eens je trouwbelofte in het bijzijn van familie en vrienden uit te spreken? Maar hoe ga je die trouwbelofte hernieuwen? Hier volgen vijf tips.

trouwbelofte hernieuwen

Unieke feestlocatie

Het vernieuwen van de trouwbelofte is een trend die is overgewaaid uit Amerika en ook bij ons steeds meer aan populariteit wint. Je moet nu niet meteen denken aan een saaie aangelegenheid, er hoort natuurlijk ook een feest bij!

Daarnaast is het mogelijk om de hele trouwceremonie over te doen, inclusief trouwkleed en ringen. Bekende sterren zoals Heidi Klum en Seal deden het je al voor! Bij ons verklaarden onder andere Nicole en Hugo en Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana hun eeuwige liefde nog eens voor mekaar.

De opties voor een leuke setting voor jullie ‘wedding vow renewal’ zijn legio. Kies je voor een zonovergoten strand, een romantisch kasteel of jullie favoriete restaurant? Dat kan allemaal. Wilde je de eerste keer ook al trouwen in het buitenland maar was er toen geen budget voor? Verklaar dan nu opnieuw je liefde voor elkaar op de locatie waar je altijd al van droomde. Las Vegas is alvast een populaire bestemming bij vele celebrities!

Say yes to the dress

Hangt jouw trouwjurk nog in de kast? Gebruik ze opnieuw en geef je jurk eventueel een ware make-over. Zo kun je er voor kiezen om de mouwen te verwijderen, zo lijkt je jurk gloednieuw, maar blijft het nostalgische gevoel.

Nieuwe ringen

Zijn jullie ringen aan vervanging toe of zijn ze verouderd? Ga voor een nieuw exemplaar of beter nog laat jouw ring samensmelten met die van ouders of grootouders om een groter exemplaar of om een andere vormgeving te bekomen.

Zo zal je nieuwe ring vast even hard schitteren als jezelf op je tweede grote dag. Inspiratie nodig voor je ringen? Wij waren alvast onder de indruk van deze handgemaakte pareltjes van Lies Vancauwenberghe!

Trouwbelofte hernieuwen: kinderen

Heb je ondertussen kinderen? Laat je dochter dan bruidsmeisje zijn en je zoon ringendrager. Als de kinderen al wat ouder zijn, vraag hen dan als getuige. Ze zullen zich zeker vereerd voelen.

Persoonlijke trouwbelofte

Schrijf een persoonlijke tekst die volledig jouw gevoelens weergeeft. Ook na al die jaren moet je tonen dat je nog altijd van je levenspartner houdt. Een bijkomende tip: vergeet de fotograaf niet! Zo kun je later terugkijken op een onvergetelijke dag.

Ook andere typische elementen van een trouwfeest kan je terug opnieuw (laten) doen. Zo is een huwelijksspeech van je getuige zeker niet over te slagen. Er zijn ongetwijfeld tal van memorabele verhalen bijgekomen sinds je eerste ja-woord!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *