Hulp nodig ? 050 407 910

home

Stickers rond

14 Producten

Hier kan je de leukste ronde stickers maken

Zowel voor particulieren als professionelen zijn ronde stickers erg handig. Ze zijn volledig personaliseerbaar met je eigen tekst, foto, logo of huisstijl. 

Bestel bijpassende kaarten met hetzelfde ontwerp en maak indruk met een prachtig geheel! Dankzij de hoge kwaliteit, worden jouw stickers helemaal zoals je ze had voorgesteld. 

Wacht niet langer, het is tijd om je eigen ronde stickers te maken.

 

Je eigen stickers met foto kleef je overal op

Stickers met foto kan je voor duizendeneen dingen gebruiken. Werk er je bedankjes voor elke gelegenheid mee af, zoals een prachtig huwelijk, een langverwachte geboorte, een spetterend communiefeest en nog veel meer. 

Een leuke tip is alvast om een sticker op de boeken en schriften van je kids te kleven zodat ze ze zeker niet kwijtraken. Ook wanneer ze het vriendenboekje van hun vrienden moeten invullen en daar een foto in moeten kleven, komen ronde stickers met foto prima van pas!

De ronde stickers zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Klein of groot, je zal ze niet meer kunnen missen! Bestel er zoveel je wil! Niet zeker over het formaat dat je wil of nodig hebt? Neem gerust contact op met onze klantendienst!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.