Een housewarming organiseren? Dat doe je zó!

Het klussen zit erop en de verhuisdozen zijn (bijna) allemaal uitgepakt. Een nieuwe voordeur en dát moet gevierd worden natuurlijk. Een verhuis vier je traditioneel met een housewarming! Geweldig toch om je nieuwe huis te laten zien aan familie en vrienden. Je hebt keihard gewerkt de laatste weken en je bent heel erg trots op je woning. Met onze tips organiseer jij stap voor stap het beste housewarming feestje dat ooit gevierd is.

#Tip 1: De housewarming gastenlijst

Beginnen doe je bij het begin: wie nodig je allemaal uit? Vrienden en familie, collega’s waarmee je het goed kunt vinden. Vergeet niet je nieuwe buren uit te nodigen. Je hebt elkaar tijdens het klussen en verhuizen ongetwijfeld al gesproken. Maar de housewarming is dé perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. En daarmee vergeten ze misschien snel het kabaal dat jullie veroorzaakt hebben bij het verbouwen… Goed bevriend met je ‘oude’ buren? Dan komen die vast ook op je gastenlijst te staan!

#Tip 2: Uitnodigingen housewarming

Nu de gastenlijst gemaakt is, kan je aan de slag met een leuke uitnodiging voor jullie instuif. Met een uitnodiging voor jullie housewarming kan je alle kanten op. Het is natuurlijk super om meteen een leuke foto van je nieuwe stulpje op de kaart te plaatsen. Een sneak peek van al jullie werk! Je kunt een ‘standaard’ uitnodiging omtoveren tot jouw persoonlijke kaart. Maar nog leuker is het om een leuke kaart in het thema verhuizen te gebruiken. Mix en match met de leukste stickers en jouw uitnodiging is onvergetelijk. En dan moet het feest nog beginnen….

 

Verhuiskaart met uitgelaserd huisje


Verhuiskaartje huisje met foto


Leuke verhuiskaart met foto

# Tip 3: Music maestro

Een feestje zonder muziek is ondenkbaar. Maar omdat het ook heel leuk is om gezellig te babbelen met elkaar, is een achtergrond muziekje in dit geval wel voldoende. Zoek een leuke playlist via Spotify en dan hoef jij je er de hele avond niet druk om te maken!

#Tip 4: Housewarming hapjes en drankjes

Je maakt je feestje zo chique als je zelf wilt natuurlijk. Maar eten en drinken mogen in geen geval ontbreken! Wil jij je gasten een glaasje bubbels serveren bij binnenkomst? Super en heel erg feestelijk. Daarnaast zijn drankjes als wijn, bier en frisdrank natuurlijk altijd goed. Ben je een keukenprinses of -prins? Dan kun je heel veel lekkere hapjes zelf maken. Een hotdog die de gasten zelf kunnen maken, is ook altijd leuk. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk op voorhand kan klaarzetten. Op die manier kun je zelf ook meegenieten van je feestje.

 

#Tip 5: Housewarming feestje binnen of buiten?

Verhuis je in de zomer en heeft jouw huis een tuin? Perfect, dan kun je leuk een tuinfeestje houden! Een beetje geluk moet je wel hebben met het weer. Maar de zomers in België zijn zo slecht niet de laatste jaren. En met een goed back up plan (lees: een party tent) kom je al een heel eind! Als je binnen een feestje plant, hou er dan rekening mee dat de meest kostbare spullen een veilig onderkomen hebben. Je kunt natuurlijk nooit weten wat er omver gegooid wordt.

#Tip 6: De leukste decoratie zelf maken

Bij een feestje hoort leuke versiering. Ga voor decoratie in jouw eigen stijl en maak je eigen slingers en leuke persoonlijke posters om jouw verhuis groots te vieren. Je wil jouw gasten niet met lege handen naar huis laten gaan? Ontdek dan onze leuke bedankjes. Je kunt ze helemaal personaliseren en aanpassen aan het thema ‘nieuwe woning’. Origineel!

 

 

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *