Leuke kerstkaarten met een hoek af

Wie enkele jaren geleden origineel uit de hoek wou komen met zijn kerstkaarten, kon bijvoorbeeld kiezen voor kaarten in de vorm van een kerstboom. Het blijft een leuk idee maar intussen zijn er zoveel andere creatieve vormen voor kerstkaarten. Aan inspiratie voor “wenskaarten met een hoek af” zal het je dan ook niet ontbreken na deze voorbeelden. Welke van deze leuke kerstkaarten met een speciale vorm is je favoriet?

Warme wensen, letterlijk én figuurlijk

Als er één constante is bij Kerstmis, dan zijn het de kerstkaarten en de gelukwensen. Familie, vrienden, collega’s, … stuk voor stuk krijgen ze van jou de beste wensen voor het geweldige nieuwe jaar dat eraan komt. Met leuke kerstkaarten in de vorm van wanten of een kerstsok breng je je warme groeten nogal letterlijk over en krijgt iedereen ineens zin in een stukje gebak met familie!

Kerstsfeer voor het hele jaar

Vind je het ook zo’n zonde dat na het kerstseizoen al die leuke kaartjes ergens in een doos – of erger, in de vuilbak – verdwijnen? Met deze kalenderkaart is dat verleden tijd en sta je een heel jaar in de kijker. Bovendien kan je de nieuwjaarskaart vouwen tot een pennenbak. Deze originele kerstkaart krijgt vast en zeker een speciale plek. Leuk én handig!

A fan-tache-tic newyear!

Niemand ontsnapt nog aan de snorren- of moustachehype, zelfs de kerstkaarten niet. De hippe snorretjes leveren heel wat leuke beelden op, om nog maar te zwijgen over de grappige woordspelingen. 

De vorm van onderstaande wenskaart zorgt er ten slotte voor dat je ze eenvoudig kan bevestigen aan een geschenk zoals een flesje champagne bijvoorbeeld. Deze bijzondere vorm is erg origineel! Voeg er je persoonlijke kerstgroet aan toe en je bent helemaal klaar!

Ook een eigen ontwerp kan je via Tadaaz laten drukken. Voeg je eigen foto’s en tekst toe aan de editor en je kan snel je kerstkaarten versturen.

leuke kerstkaart maken nieuwjaarskaart

 

Leuke kerstkaarten als feestslinger

Je kent ongetwijfeld wel verschillende mensen die ieder jaar hun nieuwjaarskaartjes ophangen met een slinger. Wel, met deze kerstkaart maak je het je familie extra eenvoudig. Deze slingerkaart met kerstkleuren én kerstmotief kan je eenvoudig ophangen maar staat ook leuk in de kerstboom. 

Al wat je nog moet doen, is een foto maken die één en al kerstvreugde uitstraalt. Met je eigen foto en tekst zorg je voor een schitterend eindresultaat!

leuke kerstkaarten maken unieke vorm kerstkaart

 

Kerstkaart én kerstdecoratie

Een kaartje en kerstbal in één. Wens allen het beste toe in het nieuwe jaar met deze multifunctionele kerstwensen. Jouw nieuwjaarskaart krijgt zeker een ereplaatsje in ieder zijn huis! Deze leuke kerstkaart heeft de vorm van een kerstbal, enkel nog een lintje door het gaatje bovenaan de kaart steken en je nieuwste kerstbal is klaar. 

Vrienden en familie zullen heel blij zijn dat ze jouw kerstkaart in hun boom kunnen ophangen! Het zal vast en zeker de meest originele kerstkaart zijn die ze ontvangen. Wist je dat je goede doelen kon steunen bij het kopen van kaarten op tadaaz.be?

Steun een goed doel met je leuke kerstkaarten

Bovendien kan je in onze webshop verscheidene leuke kerstkaarten vinden waarmee je een goed doel steunt. Je kan daarbij kiezen om Artsen Zonder Grenzen, Make-A-Wish of Kinderkankerfonds te steunen en zo ook mensen die het moeilijker hebben een hart onder de riem te steken tijdens de kerstperiode! Je persoonlijke kerstkaart met warme wensen zullen nog warmer aankomen met dit mooie initiatief!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *