Een prinsessenfeest voor je dochter? Zo pakje het aan

 

Prinsessenfeestje voor kleine meisjes verjaardag

 

Er bestaat geen mooier zicht dan een lach op het gezicht van je dochter. Stiekem doe je niets liever dan haar verwennen, laat ze daar maar niet achterkomen… Je zou het liefst hebben dat ze voor altijd zo klein en schattig blijft, toch komt haar verjaardag steeds dichterbij. Wat een kans om haar nog eens in de bloemetjes te zetten met een prinsessenfeest. Denk maar aan een overdosis glitter, roze en tiara’s, kortom: de droom van elk meisje. Met deze tips organiseer jij het beste prinsessenfeest ooit!

 

Girly uitnodiging voor je prinsessenfeest

Het perfecte feestje begint met de juiste gasten. Nodig alle beste vriendjes en vriendinnetjes van je kleine meid uit met deze super girly verjaardagsuitnodigingen. Zorg dat deze uitnodigingen helemaal bij de jarige passen. Maak ze 100% persoonlijk door het kaartje aan te passen met de juiste naam, leeftijd en details van het feest.

 

Prinseswaardige activiteiten

Organiseer niet te veel activiteiten, prinsessen houden niet van een te druk schema. Ze beginnen vanzelf tikkertje te spelen of de hond te aaien. Bij elke prinsessenverjaardag is een thee pauze is een must.

Zelfgemaakte tiara’s

Elke prinses heeft een tiara nodig, laat de kinderen deze zelf decoreren. Je hebt alleen parels, stickers en glitter nodig om de feestbeesten uren bezig te houden. Een stukje uitgesneden karton of roze velt gebruik je als kroon. Ook andere Koninklijke sierraden kunnen gemaakt worden van de restjes.

 

zelf tiara's maken activiteit prinsessenfeestje diy

Bron: Pinterest

De prinses en de kikker

De highlight van elke prinsessenfilm: true loves kiss. Druk een afbeelding van een kikker af en laat de prinsessen deze met rode lippen en een blinddoek aan kussen. Wie kan eerst de lippen raken?

 

Activiteit prinsessenfeestje kus de kikker

Bron: Pinterest

Hartveroverende decoratie

De jarige mag nog eens extra in de kijker gezet worden met zelfgemaakte decoratie. Hier enkele voorbeeldjes:

 

  • Met deze zelfgemaakte vlaggenlijn versier je bijvoorbeeld de tafel of muren. Kies de mooiste foto van je dochter uit en zet er een persoonlijk tekstje bij.
  • Door bijpassende placemats vormt je prinsessenfeest een mooi geheel. Aan de achterkant zit een kleurplaat waar de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen geven.
  • Aan de hand van een stijlvolle menukaart weten de prinsessen welke Koninklijke hapjes ze op hun bord krijgen deze verjaardag.

decoratie voor een prinsessenfeestje

Bedankjes om te koesteren

Het verjaardagsfeestje is afgelopen en dan moet nog maar 1 iets gebeuren, de gasten bedanken voor alle verjaardagscadeautjes voor je dochter. Je kan deze bedankjes zo origineel maken zoals je zelf wilt. Geef wat lekkers mee of bedank ze met een bedankkaartje. Deze feestelijke snoepzakjes zijn het ideale bedankje voor alle prinsessen. Zo vergeten ze dit feestje nooit meer, en je kleine meid natuurlijk ook niet!

 

bedankjes prinsessenfeest van je dochter roze

 

Anna Coucke
Anna Coucke

Als laatstejaarsstudente is het belangrijk om tussen het schoolwerk door te genieten van de happy moments. Zo maak ik graag een halfuurtje vrij om met mijn hond te gaan wandelen of neem ik met plezier de fiets om kleine verplaatsingen te doen (als het zonnig is ten minste). Ook ben ik graag bezig met sociale media, maar niets laat mij zo breed lachen als een traditionele uitnodiging in de brievenbus. Dat kan geen enkele elektronische uitnodiging evenaren.

Artikelen: 41

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *