NIEUW: Doopsuiker snoep en suikerbonen!

Al jarenlang bieden we de leukste doopsuikerverpakkingen aan die je naar wens kan personaliseren met eigen foto’s en de naam van jullie baby. We hebben fantastisch nieuws! Want vanaf nu kan je ook heerlijk doopsuiker snoep aankopen om je doopsuiker mee te vullen. 

 

Die prachtige kubusdoosjes, snoepzakjes of andere leuke doopsuikerverpakkingen wil je natuurlijk vullen met een leuke herinnering. En wat is nu beter dan heerlijk snoep om mee te geven aan vrienden en familie? Juist ja, niets is beter dan heerlijk snoep. Ontdek ons ruim assortiment Joris snoep en De Bock suikerbonen, artisanale lolly’s en zoveel meer om je doopsuiker mee te vullen.

 

doopsuiker snoep

Suikerbonen, snoepjes of ander lekkers? Kies helemaal zelf!

De Bock suikerbonen

De Bock is al jarenlang de referentie voor kwalitatieve suikerbonen om je doopsuiker mee af te werken. Kies uit heel wat leuke kleurtjes die passen bij de kleur van je verpakking. Het is ook een heel leuk idee om meerdere kleurtjes van je suikerbonen te combineren! Bijvoorbeeld witte suikerbonen in combinatie met blauwe voor een jongen? Of roze voor een meisje. De keuze is volledig aan jullie! Eén ding is zeker: aan de kwaliteit van De Bock suikerbonen kan niemand tippen. 

Joris snoep

Ook heerlijke snoepjes met ananas of aardbei smaak vallen ongetwijfeld in de smaak. Kies het kleurtje dat best bij je geboortekaartjes en verpakking voor doopsuiker past. Je kan ook kiezen voor het gemengde assortiment, zo hoef je niet te kiezen in smaak van Joris snoep. Vrienden en familie zullen deze doopsuiker snoep ongetwijfeld kunnen smaken!

 

 

Originele snoepkettingen

Misschien wil je je framilie wel verrassen met een assortiment aan doopsuiker bedankjes. Zo kan je ook onze leuke snoepkettingen toevoegen aan je assortiment. Kies je favoriete kleur: roze, blauw of groen en combineer met ander snoep en suikerbonen voor een prachtig geheel!

Artisanale lolly’s

Lolly’s zijn niet meer weg te denken uit doopsuikerassortimenten. Match de meest passende lolly bij je prachtige geboortekaartjes en andere doopsuiker voor een perfect assortiment. De heerlijke kerssmaak zal iedereen kunnen bekoren. En zeg nu zelf, hoe mooi oogt het bij je assortiment?

 

Combineer naar wens en smaak

Het allermooiste geboorteassortiment krijg je wanneer alles prachtig bij elkaar past. Combineer jullie mooie geboortekaartjes met bijpassende doopsuiker gevuld met heerlijk snoep of doopsuiker.

 

Ook je bedankkaartjes kan je helemaal in hetzelfde thema personaliseren. Waar wacht je nog op? Klaar om die heerlijke doopsuikergeschenkjes uit te delen? Enjoy! 

 

Bestel je doopsuiker snoep >

 

 

 

footer-geb21-benl

Geef hier jouw mening