Hulp nodig ? 050 407 910

Snoep30 producten

logo
dragees-marmer-goud-de-bock-TA783-124-03-1
logo
de-bock-suikerbonen-extra-eucalyptus-TA15983-2100005-03-1
logo
de-bock-suikerbonen-mat-wit-TA783-126-03-1
Nieuw
logo
artisanale-lolly-transparant-met-droogbloemen-TA15948-2000017-03-1
logo
roze-aardbei-snoepjes-TA15948-2000007-03-1
logo
de-bock-suikerbonen-extra-babyroze-TA15948-2000021-03-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
Limited edition
logo
logo
logo
Limited edition
logo
logo
logo
Limited edition
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Limited edition
logo
Limited edition
logo
logo
Nieuw
logo

Doopsuiker snoep om van te smullen

Die prachtige kubusdoosjes, snoepzakjes of andere leuke doopsuikerverpakkingen wil je natuurlijk vullen met een leuke herinnering. En wat is nu beter dan heerlijk snoep om mee te geven aan vrienden en familie? Juist ja, niets is beter dan heerlijk snoep. Ontdek ons ruim assortiment Joris snoep, De Bock suikerbonen en artisanale lolly’s om je doopsuiker mee aan te vullen.

 

Ruime keuze aan suikerbonen of heerlijk snoep

De Bock suikerbonen

De Bock is al jarenlang de referentie voor kwalitatieve suikerbonen om je doopsuiker mee af te werken. Kies uit heel wat leuke kleurtjes die passen bij de kleur van je verpakking. Het is ook een heel leuk idee om meerdere kleurtjes van je suikerbonen te combineren! Bijvoorbeeld witte suikerbonen in combinatie met blauwe voor een jongen? Of roze voor een meisje. De keuze is volledig aan jullie! Eén ding is zeker: aan de kwaliteit van De Bock suikerbonen kan niemand tippen. 

Joris snoep

Ook heerlijke snoepjes met ananas of aardbei smaak vallen ongetwijfeld in de smaak. Kies het kleurtje dat best bij je geboortekaartjes en verpakking voor doopsuiker past. Je kan ook kiezen voor het gemengde assortiment, zo hoef je niet te kiezen in smaak van Joris snoep. Vrienden en familie zullen deze doopsuiker snoep ongetwijfeld kunnen smaken!

Originele snoepkettingen

Misschien wil je je familie wel verrassen met een assortiment aan doopsuiker bedankjes. Zo kan je ook onze leuke snoepkettingen toevoegen aan je assortiment. Kies je favoriete kleur: roze, blauw of groen en combineer met ander snoep en suikerbonen voor een prachtig geheel!

Artisanale lolly's

Wil je een keer voor iets anders gaan dan suikerbonen of snoep? Kies dan deze prachtige artisanale lolly’s als doopsuiker. Ze zijn een fantastische toevoeging aan jullie assortiment. Wist je trouwens dat lolly’s als doopsuiker tegenwoordig helemaal in zijn. Laat je verrassen door al onze verschillende kleurtjes. Kies voor een kleurtje in stijl is van jullie geboortekaartje. 

Daarnaast kun je ook nog eens deze lolly’s combineren met een gepersonaliseerd label helemaal in stijl van je geboortekaartje! 

 

Ben je meer fan van onze lolly’s met droogbloemen of toch liever de lolly’s met gouden spikkeltjes? Kies je favoriet voor de geboorte van jullie kindje. De heerlijke kersensmaak kan iedereen bekoren. Misschien vinden vrienden en familie ze wel te mooi om op te eten! Smakelijk! 

 

Combineer naar wens en smaak

Het allermooiste geboorteassortiment krijg je wanneer alles prachtig bij elkaar past. Combineer jullie mooie geboortekaartjes met bijpassende doopsuiker gevuld met heerlijk snoep, lolly’s of doopsuiker.

Ook je bedankkaartjes kan je helemaal in hetzelfde thema personaliseren. Waar wacht je nog op? Klaar om die heerlijke doopsuikergeschenkjes uit te delen? Enjoy!