Kerstkaarten 2019, de mooiste tijd van het jaar!

Psst … nog even en het is zover! Dan mogen we eindelijk de kerstboom versieren en de tafel extra mooi aankleden om met familie en vrienden gezellig kerst te vieren. Zie je het perfecte kerstfeestje al helemaal voor je? Dan staan of hangen er op de achtergrond ongetwijfeld ook heel wat mooie nieuwjaarskaarten te pronken. Misschien heb je er zelfs al enkele in je brievenbus gevonden? Kerstkaarten 2019 here we come!

 

kerstkaarten 2019 zelf maken

Je kerstkaarten zelf maken

Nu is hét moment om zelf nieuwjaarskaarten te maken en zo je kerstvreugde en beste wensen op een originele manier te delen met iedereen die je lief is. Lees verder en laat je inspireren door de leukste trends voor kerstkaarten 2019!

Sparkle, sparkle! Kaarten met een gouden toets

Wil je dit jaar een gepersonaliseerde kerstkaart maken die je vrienden en familie meteen helemaal in feeststemming brengt? Deze luxueuze kerstkaarten met fonkelende folie springen meteen in het oog en krijgen vast en zeker een prominent plaatsje in huis. Zeker als je onze tips om hartverwarmende kerstfoto’s te maken er nog even op naleest. je wensen vallen net dat tikkeltje meer op met de glanzende goudfolie.

 

kerstkaarten 2019 met goudKerstkaarten met speciale vormen

In het nieuwe jaar komen er ook heel wat kaarten met originele vormen uit de (brieven)bus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ronde kerstkaart met foto die je vrienden en familie als kerstbal in de kerstboom kunnen ophangen? Ze zullen ook zeker helemaal weg zijn van een fotokaart met 3d-kerstboompje die ze zo op de kast kunnen zetten. Deze originele kaarten hebben je vrienden en familie nog nooit gezien! Dat ze speciaal zijn is duidelijk, maar ze zien er ook heel mooi uit. Kies je favoriete kleurtje en lettertype en schrijf een leuke tekst, zo is de vorm van je kaart even uniek als de inhoud.

 

kerstkaarten 2019 met speciale vorm

Allerschattigst! Een kindertekening als kerstkaart

Woont er bij jou thuis een kleine kunstenaar in spe? Dan hoef je dit jaar zelf weinig te doen om met een originele kerstkaart voor de dag te komen. Upload de mooiste kersttekening van je oogappel, kleef er een leuke boodschap op en Tadaaz doet de rest. Wat zal je mini-artiest blij zijn met een kerstkaart die hij helemaal zelf heeft getekend!

 

kerstkaarten 2019 met kindertekening

Kerstkaarten 2019: zet je hond of kat in de kijker

Ook je hond of kat wilt je vast wel een handje – of pootje – toesteken om je beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. Betrek je trouwe huisdier dan in je kerstfoto! Tip: je hoeft je huisdier helemaal niet in kerstverlichting te wikkelen of als kerstman of rendier te verkleden om er een schattige kerstfoto van te maken. Met onze handige tool kleef je een baard, snor of gewei makkelijk achteraf op hun snoet!

 

hond of kat kerstkaarten 2019

 

 

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *