Een magisch trouwfeest na Corona: zo doe je dat!

VOOR DE MEEST RECENTE UPDATE ROND TROUWEN IN TIJDEN VAN CORONA: KLIK HIER!

Bruiloften zullen een stuk intiemer worden dan we vooraf gewoon waren. Deze periode van Corona zal niet zomaar vergeten kunnen worden, maar dat wil niet zeggen dat je er geen onvergetelijk mooie trouw van kunt maken. Hieronder enkele tips om een magisch trouwfeest na Corona te beleven! 

Een magisch trouwfeest na Corona

Een kleiner feest kan ook heel sfeervol zijn en voelt een pak intiemer aan. De sfeer zal zeker niet mankeren en de meest romantische dag van je leven zal een mooie herinnering nalaten bij jullie en de gasten. 

Huwelijk na corona

Change the date

Hadden jullie al een datum geprikt, maar is die in het water gevallen? Dan is het goed om uit te kijken naar een nieuwe dag. Om je vrienden en familie op de hoogte te brengen is het een goed idee om ‘Change the date’ kaartjes te versturen.

Jullie change of plans kan nog steeds op een hippe manier worden gestuurd. Jullie nieuwe datum kan meteen in de agenda’s van je gasten terechtkomen en het mooie kaartje op hun kasten.

De gastenlijst samenstellen

Bij een beperkte gastenlijst denk je best wel goed na over wie je al dan niet uitnodigt en naar wie je je prachtige uitnodigingen zal versturen. Ik denk aan familieleden en de vrienden die je het vaakste spreekt. Maar je beslist natuurlijk helemaal zelf en best in alle rust.

Er zijn ook wat voordelen aan een intiemer trouwfeest. Je hoeft bijvoorbeeld niet ellenlang kussen te geven bij de verwelkoming en ook heb je meer tijd om met iedereen een gesprek te voeren. Je kan meer genieten van hun aanwezigheid. 

Maar ook sta je minder in de spotlights, als je niet zo van die aandacht houdt is dit perfect voor jou. Het speechen is veel minder stressvol dan op een groot feest.

Op de grote dag kunnen ook veel prachtige foto’s gemaakt worden. Nadien kun je er zelf nog lang van nagenieten. En ook de mensen die er niet konden bij zijn kunnen eens de sfeer opsnuiven. Zo is iedereen er toch een beetje bij geweest. 

Gasten uitnodigen

De ultieme sprookjeslocatie 

Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie al goed nagedacht over waar jullie deze speciale dag willen doorbrengen. De locatie zorgt alvast voor een prachtige sfeer. Dus het is belangrijk om hier goed over na te denken. Verkiezen jullie iets in openlucht te doen of toch liever binnen? Ga voor de plaats waar jullie je het best bij voelen.

Zorg ervoor dat je zaal niet te groot is tegenover het aantal mensen op je feest. Het is gezellig om met een kleiner aantal op een originele locatie te kunnen vieren. 

Huwelijkstafel

Het trouwprogramma

Jullie dagindeling zal ook wat verandering krijgen door corona. Doordat je met minder personen zal vieren, zal er ook een andere planning zijn. Het neemt minder tijd in om met een minder grote groep te verplaatsen, te bedienen, … 

Als je samenwerkt met een weddingplanner, zal deze absoluut voor een juiste timing kunnen zorgen. 

Trouwplanning

Een heerlijk feestmaal

Uitgebreid tafelen en dineren is zeker gepast op zo’n dag als je trouwdag! De gasten kunnen plaatsnemen aan prachtige en niet ellenlange tafels. Een piekfijne tafeldecoratie is een absolute must. Ze gaan de gasten een fantastische avond tegemoet te gaan. Ze kunnen vlot en gemakkelijk met elkaar in gesprek gaan en zullen er ongetwijfeld een onvergetelijke avond van maken. 

De gasten aan tafel

Het diner kan ook verfijnder worden klaargemaakt en opgediend worden, omdat de keuken minder mensen hoeft te verwennen. Dat maakt het feest nog meer geslaagd. Een heerlijk diner is waar iedereen wel van houdt. 

Budgetair ook een topper 

Het intieme huwelijksfeest is ook voor je portemonnee en bankrekening een meevaller. Als er minder gasten zijn om feest te vieren, zijn er ook minder mondjes om te vullen. Je bespaart een grote som door een minder grote locatie te boeken en minder gasten te bedienen tijdens het diner. 

Hoe dan ook, wordt het een magisch trouwfeest na Corona, om nooit te vergeten. Dé mooiste dag van jullie leven. Samen met je naasten genieten, dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait! 

Het huwelijkspaar

De mooiste uitnodigingen 

Eenmaal jullie goed nadachten over de gastenlijst, zijn jullie klaar om een trouwkaart te kiezen. Ga niet voor zomaar een kaart, maar dé perfecte trouwkaart. We bieden voor elk wat wils, in verschillende stijlen. Ze lopen van klassiek, tot luxe en retro tot eco. En eenmaal je het ontwerp gekozen hebt, vervolledig je de kaart naar eigen wens.

Jullie huwelijk is een unieke dag en dat begint bij een uniek kaartje! We zijn blij om jullie te kunnen helpen bij jullie happy moment.

trouwfeest na Corona

trouwfeest na Corona

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *