Zeepje doopsuiker: nieuw in ons assortiment

Jullie verwachten een mini! Van harte proficiat! Bij zo’n heugelijk nieuws horen de leukste geboortekaartjes en de meest originele doopsuiker.

 

Goed nieuws! Want vanaf nu kan je bij Tadaaz zeepjes als doopsuiker bestellen. En die kan je helemaal personaliseren met een leuke zeepwikkel of een prachtig label in dezelfde stijl als je geboortekaartjes!

Zeepjes in alle geuren en kleuren

Onze zeepjes worden artisanaal handgemaakt in België, de kleur en vorm kan dus lichtjes verschillen van onze fotografie. Elk kleurtje heeft zijn geurtje, dus we lijsten ze met plezier voor je op!

 

Blue Cloud – Eau de Sel

Dit leuke blauwe zeepje ruikt heerlijk naar Eau de Sel en zorgt zo voor een frisse touch aan je doopsuiker!

Pink Cloud – Hibiscus

De roze variant met een heerlijke geur van Hibiscus is perfect voor de aankondiging van een dochter. In combinatie met een ander kleurtje zorg je voor een mooi assortiment!

 

zeepje doopsuiker


zeepje doopsuiker

Cream – Avène

Dit crèmekleurige zeepje past zich simpelweg aan aan gelijk welke geboortekaart of bijpassende doopsuiker. De zeepwikkel of label wordt jullie persoonlijke touch aan deze leuke zeepjes.

Black Marble – Calendula & Bamboe

Tijdloos en elegant is dit zwart marmer zeepje met zalige geur van Calendula & Bamboe. 

 


zeepje doopsuiker

Terracotta – Fresh Balm

Terracotta is hét kleur van het moment. Ideaal dus als doopsuiker voor jullie mini. De Fresh Balm geur is gewoonweg verslavend en dat zullen vrienden en familie beamen!

Green Cloud – Thé Chai

Last but not least, dit rustgevende groene zeepje met Thé Chai geur. Een prachtige aanvulling aan jullie assortiment!

 


zeepje doopsuiker

Alle zeepjes worden per set van 10 verkocht in dezelfde kleur. Een zeepje meet ongeveer 7,5 cm op 5 cm en weegt ongeveer 60 gram. Klaar om familie en vrienden te verrassen met de meest originele doopsuiker?

 

Tip: combineer 2 kleuren zeepjes door elkaar en match met bijhorende geboortekaartjes voor een mooi geheel.

Combineer met zeepwikkels of labels

Een zeepwikkel of label is jullie persoonlijke touch aan de originele zeepjes. Kies voor een bijpassend ontwerp met de naam van jullie kleintje. In combinatie met bijhorende geboortekaartjes is jullie geboorteassortiment adembenemend!

 

zeepje doopsuiker


zeepje doopsuiker


zeepje doopsuiker

De zeepwikkels worden geleverd met een transparant stickertje om zo mooi te bevestigen rond het zeepje. Bij de labels krijgen jullie bijhorend lint om de labels aan de zeepjes te bevestigen. Volledig inpakken als cadeautje of één keer rond het zeepje wikkelen? The choice is yours!

Minimalistische geboortekaartjes voor een geweldig totaalplaatje

Geen doopsuiker zonder geboortekaartjes. Staan die zeepjes al maanden op je verlanglijstje? Wel, dan is het your lucky day! Want bij alle zeepwikkels en labels horen de mooiste minimalistische geboortekaartjes!

Stijlvol in hun eenvoud… Afgewerkt met prachtige goudfolie of originele houten accenten. Welke is jullie favoriet?

 

minimalistisch geboortekaartje


minimalistisch geboortekaartje
Jullie prachtige geboorteassortiment zal ongetwijfeld een schot in de roos zijn. En die mooie zeepjes? Die krijgen ongetwijfeld een prachtige plek bij vrienden en familie thuis. Dus maak je geen zorgen, met dit assortiment maken jullie iedereen gelukkig! 

 

 

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *