Safari geboortekaartjes met dieren: nieuwe collectie

Verwacht je binnenkort een kindje? Laat je inspireren door onze nieuwe collectie safari geboortekaartjes met dieren en bijpassende doopsuiker. De prachtige illustraties waarmee deze trendy geboortekaartjes zijn versierd, zijn zowel geschikt voor een jongen als een meisje!

 

Jungle geboortekaartje met tijgertje of giraf

Deel je geluk met je dierbaren met deze onwijs schattige safari geboortekaartjes. Een illustratie van een tijgertje of een giraf siert de voorkant van dit kaartje. De warme contrasterende kleurtjes zorgen ervoor dat de tekening nog beter tot zijn recht komt. Op die manier is je geboortekaartje een echte eyecatcher!

 


Hip geboortekaartje met beestenboel

Deze hippe geboortekaartjes met dieren zijn heerlijk speels. De vrolijke beestenboel in combinatie met de tropische planten zorgt bovendien voor een trendy look. Jullie dierbaren zullen ongetwijfeld blij verrast zijn met zo’n bijzondere geboortekaart in de brievenbus!

 


Chique geboortekaartje met jungle dieren

Deze safari geboortekaartjes met jungle dieren hebben een rustieke look dankzij de neutrale achtergrond met subtiele palmbladeren print. Daardoor oogt dit geboortekaartje erg modern en chique. De uitgelezen manier om de geboorte van jullie kindje in stijl te vieren!

 


Luxe geboortekaartje met goudfolie

Zet die prachtige naam van jullie kleintje extra in de verf met goudfolie! Natuurlijk verdient ook die bijzondere dag zo’n chique afwerking.

 

Het is zeker en vast de finishing touch voor een luxueuze uitstraling aan je geboortekaartje! Zo heb je letterlijk én figuurlijk een schitterend geboortekaartje om familie en vrienden mee te verbazen.

 


Modelkaartje van je favoriete geboortekaartje bestellen

Heb je jouw favoriete geboortekaartje gevonden? Ontdek de kwaliteit van je eigen ontwerp bij je thuis door een gepersonaliseerde proefdruk te bestellen. Dan ben je er alvast zeker van dat het kaartje volledig aan jouw verwachtingen voldoet!

 

Met de online editor kun je heel eenvoudig jouw geboortekaartje maken en personaliseren met de naam en/of een lieve foto van jullie wondertje.

 

Dus, nog niet helemaal overtuigd? Je kan je ontwerp ook gewoon opslaan en later opnieuw bekijken. Bijgevolg kun je straks makkelijk en snel jouw geboortekaartjes bestellen.

Bijpassende doopsuiker voor een harmonieus geheel

Zorg voor een echt wauw-effect en ga voor bijpassende doopsuiker en bedankkaartjes in safari thema! Presenteer al dit moois aan vrienden en familie op elegante wijze op een presentatiedoos met de schattigste foto van jullie baby!

 



Heb je trouwens al aan meter en peter gedacht? Verras hen bijvoorbeeld met een gepersonaliseerd cadeau. Er gaat niets boven een uniek geschenk met die ene belangrijke vraag of een foto van hun mete- of petekindje. Wat zullen ze verrast zijn!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer geboortekaartjes in verschillende stijlen en thema’s? Ontdek dan ons volledig aanbod geboortekaartjes en laat je inspireren.

 

Mocht je bijkomend nog vragen of bezorgdheden hebben bij het maken en bestellen van je geboortekaartjes, aarzel dan niet om onze klantenservice te contacteren.

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *