Geboortekaartjes lente: het leukste uit de nieuwe collectie

De zon gaat steeds vaker schijnen en de bloemetjes staan in bloei. Wat heerlijk, die lentekriebels! Breng de vreugde van de lente naar het geboortekaartje van jullie kleintje met deze lente geboortekaartjes met zachte kleuren, bloemetjes of eucalyptus.

 

Ga voor het mooiste geboortekaartje in lente thema met bijpassende bedankkaartjes en doopsuiker voor een prachtig geheel. Zo kondigen jullie je voorjaars-wondertje in stijl aan!

 

Nieuwe collectie: lente geboortekaartjes

Hip geboortekaartje met eucalyptus

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Dan verdient jullie baby de hipste geboortekaart die er bestaat, om uit te delen aan familie en vrienden. En dat is dit stijlvolle geboortekaartje met eucalyptus takjes en goudfolie absoluut.

 

Eucalyptus is namelijk heel trendy op dit moment, maar toch tijdloos. Het is de perfecte combinatie die je wenst voor je geboortekaartje. Nu je dierbaren verbazen en later nog steeds tevreden zijn met je keuze. Bovendien zorgt de goudfolie waarmee dit kaartje is afgewerkt voor een chique look! Een match made in heaven dus.

 

Lente geboortekaartje met eucalyptus en goudfolie      Babyborrel uitnodiging eucalyptus

 

Lief geboortekaartje met bloemenkrans

Je kleintje in je armen houden, dat is liefde op het eerste gezicht! Dit fleurig geboortekaartje met bloemenkrans en goudfolie is een uitstekend geboortekaartje voor een meisje.

 

De aquarel illustratie met bloemen in zachte pastelkleurtjes maakt het kaartje erg romantisch. En dankzij de afwerking met goudfolie, toont dit kaartje bovendien erg feestelijk. Ideaal om de geboorte van jullie kindje te vieren!

 

Lente geboortekaartje met bloemenkrans      Babyborrel uitnodiging met bloemenkrans en goudfolie

Boho geboortekaartje met palmbladeren

Heerlijk dromen van een tropisch oord met dit uniek geboortekaartje in boho stijl. Verwelkom je kleine schat op trendy wijze met botanische invloeden en goudfolie voor een luxe look!

 

Boho lente geboortekaartje met goudfolie      Bohemian bedankkaartje met goudfolie

 

Schitterende goudfolie accenten

Laat de naam van jullie kleine meisje of jongen schitteren in goudfolie voor een luxueuze uitstraling. De ideale manier om die mooie naam in de kijker te zetten. En dat mag wel, want een naam kiezen was wellicht niet zo simpel. Pak er daarom extra mee uit op je geboortekaartje!

 

Dankzij de roze aquarel op dit geboortekaartje voor meisjes, komen de goudfolie accenten nog beter tot zijn recht! Een plezier om naar te kijken wanneer het kaartje fonkelt in het licht. Het verdient daarom ongetwijfeld een mooi plekje bij jullie dierbaren thuis.

 

Lente geboortekaartje met roze aquarel en goudfolie      Bedankkaartje met aquarel en goudfolie

Modelkaartje van je favoriete geboortekaartje bestellen

Een origineel geboortekaartje maken gaat heel eenvoudig met onze online editor. Kies je favoriete kaartje uit onze collectie en pas het design aan naar wens. Personaliseer je gekozen ontwerp met de naam en/of een lieve foto van jullie kindje.

 

Sla je ontwerp op of bestel meteen een proefdruk. Op die manier kan je jouw eigen ontwerp en de kwaliteit zelf bij je thuis ontdekken. Dan ben je er alvast zeker van dat dit het geboortekaartje van jullie dromen is.

 

Bijpassende doopsuiker voor een prachtig geheel

Van babyborrel uitnodiging tot gepersonaliseerde cadeaus voor meter en peter, match alles heel eenvoudig met je lente geboortekaartjes! Kies voor bijpassende doopsuiker en bedankkaartjes met hetzelfde design of dezelfde kleuren, motiefjes en afwerking. Plaats alles op een presentatiedoos met de mooiste foto van jullie kindje en presenteer je bedankjes in stijl. Zo zorg je voor het perfecte geschenkje om je dierbaren te verrassen!

 

Doopsuiker eucalyptus

Blikken doosjes

Boho doopsuiker

Ben je na het zien van deze lente geboortekaartjes benieuwd naar nog meer hippe geboortekaartjes? Ontdek dan snel ons volledig aanbod en kies uit een brede waaier aan stijlen en thema’s. Heb je bijkomend nog vragen of bezorgdheden bij het maken en bestellen van jouw originele geboortekaartjes? Contacteer dan onze klantenservice.

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *