Met onze huwelijkschecklist blijf je de trouwstress de baas

Jullie zijn verloofd, gefeliciteerd! Misschien kwam het aanzoek als een complete verrassing? Misschien waren er stiekem al heel wat hints gegeven, maar kon dat de pret helemaal niet drukken? Sowieso wordt jullie huwelijk een van de mooiste dagen uit jullie leven. Die bijzondere gebeurtenis wil je dan ook tot in de puntjes voorbereiden, zodat je de dag zelf volop kunt genieten van elkaar. Maar hoe pak je dat aan? Want er moet wel degelijk heel wat gebeuren, van ‘save the date’-kaartjes posten tot  bedankkaartjes versturen wanneer jullie terugkomen van de huwelijksreis. Hou het hoofd koel met onze huwelijkschecklist!

Een huwelijk te plannen? Gebruik onze checklist!

Je bent nog maar net bekomen van het aanzoek, en de voorbereidingsfase dient zich al aan. Niet alleen op de grote dag zelf heb je baat bij een draaiboek: gedurende de hele periode die aan jullie ja-woord voorafgaat, kun je vast wat geheugensteuntjes gebruiken. Jullie mogen bijvoorbeeld niet té lang meer wachten om een datum te kiezen en een zaal te boeken. En wanneer stuur je je uitnodigingen het best? Onze huwelijkschecklist brengt zeker raad!

De kleren maken de bruid(egom)

Je hebt ‘ja’ gezegd. Wedden dat je meteen aan een trouwkleed of -kostuum dacht? Gelijk heb je, want niet alleen wil je er opperbest uitzien voor je kersverse man of vrouw en je gasten; er worden ook honderden trouwfoto’s genomen die je het liefst binnen tien jaar nog met evenveel trots herbekijkt. En toch is het juiste drukwerk net zo onontbeerlijk …

 

Huwelijk checklist

Van huwelijksuitnodigingen tot bedankkaartjes

Net zoals jullie kledij het best een beetje op elkaar afgestemd is (een crèmekleurig hemd gaat er al gauw gelig uitzien naast een spierwitte jurk), zo trekken de meeste toekomstige trouwers graag één lijn trekken in hun decoratie, uitnodigingen en bedankkaartjes. Om aan die wens tegemoet te komen, hebben we ons assortiment sterk uitgebreid.

 

Huwelijk checklist

 

Zo is het niet alleen mogelijk om je ‘save the date’-kaartje en je trouwuitnodiging op elkaar af te stemmen, maar kun je hetzelfde thema, stijl en kleurenpalet doorvoeren in je tafeldecoratie en -kaartjes, placemats, menu’s, servetringen en zelfs de etiketten van de wijn die jullie serveren. En natuurlijk zijn die het mooist als ze helemaal gepersonaliseerd zijn, of wat dacht je? Zorg al maar voor een leuke foto van jullie twee!

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *