Onvergetelijke huwelijkswensen voor het bruidspaar

Cheers! Newlyweds and Friends Vintage Toast

Een huwelijk is een prachtige aangelegenheid vol liefde en schoonheid. Twee mensen die van elkaar houden en elkaar eeuwige trouw beloven, daar word je toch gewoon heel gelukkig van? Cadeaus horen er natuurlijk bij, maar mooie en feliciterende woorden natuurlijk ook. 

Met unieke en memorabele huwelijkswensen maak je de grote dag van het bruidspaar nog méér af. Als goede vrienden of eventuele getuigen van het bruidspaar, kan het zijn voor het burgerlijk huwelijk of kerkelijk huwelijk dat je een tekst moet voorlezen. Mooie teksten verwoorden is niet gemakkelijk. Kan je niet meteen iets bedenken? Wij helpen je alvast op weg.

Mooie woorden: altijd een schot in de roos

Met huwelijkswensen kan je verschillende richtingen uit. Het kan ook zijn dat je niet moet voorlezen, maar dat je een mooie tekst op je wenskaart wil neerschrijven. De ingrediënten van een goede tekst? Oprechte gelukwensen die het liefst nog persoonlijk zijn afgestemd op het bruidspaar. Kan je een betekenisvolle herinnering ophalen waar het paar bij betrokken is? Niet twijfelen! 

Misschien was je er wel bij toen de verloving werd aangekondigd… Of kan je het exacte moment aanhalen waarop je dacht “Die twee zijn nu eens echt gemaakt voor elkaar.” Het kersverse bruidspaar eeuwige liefde toewensen, werkt ook altijd. Aan jou de keuze!

Dat klein beetje extra

Je huwelijkswensen aan het bruidspaar overmaken door middel van een kaartje, is misschien iets te gewoontjes voor jou. Als je je boodschap graag op een meer originele manier kenbaar maakt, kan dat perfect door voor een creatieve “verpakking” te zorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van huwelijkswensen in een gepersonaliseerd fotokader? Bijvoorbeeld vergezeld van mooie herinneringen die je aan het koppel doen denken? 

 

Of horen je huwelijkswensen eerder thuis op een meer functioneel element zoals een stoel of een zitbank? Alles kan! Onderstaande cadeaus zijn zeker en vast een top idee als je met een groep samen je beste wensen wilt overbrengen zoals collega’s of de schoolvrienden.

 

huwelijkswensen zitbank

huwelijskwensen stoel

 

The next level and beyond

Wie het digitale tijdperk helemaal in de armen wil sluiten, kan natuurlijk ook altijd een video ineen knutselen om het bruidspaar geluk te wensen. Inspiratie nodig? Snuister dan zeker even in YouTube. Je doet er gegarandeerd heel wat leuke ideetjes op. 

Wie eerder muzikaal of literair aangelegd is, kruipt dan weer liever in de pen om z’n huwelijkswensen in liedjesvorm op het gelukkige koppel los te laten. Zo zie je maar: mogelijkheden zijn er in ieder geval genoeg.

 

 

Ontdek onze huwelijkscollectie >

footer_huwelijkblog_NL-20
You might also like

Geef hier jouw mening