Uitbreiding collectie: huwelijksuitnodiging voor hondjes (1 april)

We zien het steeds vaker in onze inbox: “Wanneer maken jullie ook kaartjes voor onze hondjes?”. Het is een trend die zich de laatste jaren steeds meer voordoet, onze viervoeters trouwen! Veel klanten vonden het dan ook jammer dat er geen uitnodigingen specifiek gemaakt worden voor hun verliefde pups.

 

Ondertussen is deze vraag zodanig groot geworden dat we ze niet meer kunnen negeren. En ze hebben gelijk, kijk hoe schattig het trouwkoppel is!

 

huwelijksfoto honden

Bron: Flicker, Geckoam

 

De eigenaren willen  niets liever dat alle hondenvrienden en -baasjes deze schattige gelegenheid komen bijwonen. Het is dan ook een serieuze zaak, van de taart tot de bedankjes, alles staat in het teken van de hondjes. De taart is gemaakt van vlees, de koekjes hebben de vorm van pootafdrukken en er zitten zelfs kauwspeeltjes in de goodie bags.

 

Ons grafisch team stak daarom de handen uit de mouwen en ontwikkelde volgende huwelijksuitnodiging voor doggyweddings:

 

huwelijksuitnodiging

 

Prachtig, niet? Deze kaart kunnen jullie vanaf 1 april bestellen!

 

P.s. de collectie voor katjes lanceren we in april 2017, stay tuned! 

 

huwelijksuitnodiging voor katten

Bron: Loverly

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *