Hulp nodig ? 050 407 910

De mooiste doopkaartjes voor zijn/haar eerste feestje

Het allereerste feestje voor je zoon of dochter wil je niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Ga op zoek naar leuke uitnodigingen om vrienden en familie op een leuke manier uit te nodigen voor dat bijzondere moment. Personaliseer leuke uitnodigingen voor zijn/haar babyborrel of doopfeest!

Doopkaartjes

Uitnodiging doopfeest

In the spotlight

Doopkaarten voor het feest van jullie kleintje

Jullie zijn mama en papa geworden, een ontzettend dikke proficiat! Zo’n bijzonder moment in je leven vergeet je nooit. Na het versturen van die mooie geboortekaartjes en uitdelen van leuke doopsuikergeschenkjes, is het tijd voor het allereerste feestje voor jullie zoon of dochter. Verstuur prachtige doopkaartjes als uitnodiging doopfeest voor vrienden en familie.

 

Stijlvolle doop uitnodigingen

Jullie willen misschien de doop kaartjes in dezelfde stijl als de geboortekaartjes? Dat kan zeker! Er zijn heel wat mooie designs beschikbaar voor dat schattige doopkaartje. Vrienden en familie zullen samen met jullie aftellen naar dat leuke feestje dankzij dat leuke doopkaartje.

 

Hippe uitnodiging doopsel of babyborrel met diertjes

Schattige dieren spelen vaak een hoofdrol op kaartjes doop of op geboortekaartjes. Dat is niet meer dan logisch. Diertjes zijn heel schattig en dankzij dit leuke thema kan je ook heel het doopfeest aankleden in dit originele thema.

 

Denk aan placemats of menukaarten met dat leuke diertje op. Familie en vrienden zullen heel graag aan tafel plaatsnemen dankzij je leuke aankleding. Dat maakt het allemaal heel persoonlijk.

 

Doopkaartjes met foto

Een ander element dat het heel persoonlijk maakt is een mooie foto op de doop uitnodigingen. Met een prachtige foto van jullie wondertje en je eigen tekst maak je van die doopkaartjes een mega persoonlijke uitnodiging. Als je je kind laat dopen is dat uiteindelijk een heel persoonlijk moment. Door dat toe te vertrouwen aan vrienden en familie wordt jullie band nog specialer.