Hulp nodig ? 050/407 910

Decoratie

3 Producten

logo
poster-TA03909-1900001-03-1

 € 0,42

logo
vlaggenlijn-mat-TA03907-1900002-03-1
logo
vlaggenlijn-glanzend-TA03907-1900001-03-1

Zelf decoratie maken met eigen ontwerp

 

Wie zijn of haar feest wil versieren of gewoon het huis wat wil opvrolijken, zal houden van onze decoratie met eigen ontwerp. Laat je eigen professionele foto’s of ontwerp van een grafisch ontwerper shinen op een toffe poster of vlaggenlijn. 

 

Decoratie om je feest aan te kleden

Als er binnenkort iets te vieren valt, zoals een geboorte, huwelijk, communie, feest of een kerstfeest zoek je wellicht leuke tips om je feest te versieren. Op pinterest vind je duizenden ideeën voor leuke ontwerpen. 

Elk feest is uniek en dus mag je ook origineel uit de hoek komen met je decoratie. Doe iets met die leuke inspiratie van pinterest die je tussen je diy’s staan hebt en ontwerp een toffe poster met een leuke quote of een vlaggenlijn met je favoriete foto’s of afbeeldingen. 

 

Nog meer met jouw eigen ontwerp

Om dat spetterende feestje te organiseren hebben we naast decoratie ook nog heel wat anders in petto. Je kan kaarten maken, bedankjes, tafeldecoratie, stickers, enveloppen enzovoort. Bekijk ook eens onze originele gepersonaliseerde cadeaus. 

Met een uniek cadeau dat je aan de speciale gasten van je feest cadeau kan doen, maak je er een knaller van jewelste van. Zet er je eigen foto op voor een extra unieke touch. dubbele kaart