Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Bedankkaartjes zonder foto

1 Producten
bladwijzer bedankje met zeemeermin TA1328-1800002-03 1
bladwijzer bedankje met zeemeermin TA1328-1800002-03 2

1,11


Bedankkaartjes feest zonder foto

 

Wat jammer, ligt het feestje alweer achter jullie? Dat is natuurlijk jammer, maar hopelijk kijk je met een glimlach terug naar deze speciale dag of avond. Hopelijk waren alle gasten die gevraagd waren van de partij, en zat de stemming er goed in. Bij zo’n onvergetelijk feest, hoort natuurlijk een bedankkaartje! Met een bedankkaartje zeg je nog eens een dikke merci aan al jouw familie en vrienden. 

 

Een bedankkaartje van jouw feest zonder foto

Waarom zou je geen foto gebruiken op je bedankkaartje? Misschien heeft de fotograaf van dienst zoveel foto’s geschoten, dat je het moeilijk vind om er eentje uit te kiezen. Tip: op een bedankkaartje is het heel leuk om een link naar een online album met alle feestelijke kiekjes te delen! Of misschien vind je het lastig om dat je niet weten of je gasten wel akkoord zijn als je een foto van hen op je bedankkaartje zet. Of misschien vind je het onprettig om nogmaals alleen in de picture te staan als feestvarken, hoewel je zeker leuke foto’s hebt van jullie feestelijke middag of avond. Eigenlijk maakt het niet uit wat jouw reden is, als je liever een bedankkaartje feest zonder foto stuurt, is dat jouw goed recht! 

 

Laat je inspireren door de toffe ontwerpen op Tadaaz.be. Je vind er voor ieder feestje een leuk bedankkaartje, of dat nu een kindermiddag is, een senioren dansfeest of een gezellige buurtbarbecue is. Zo blik je nog eens samen met je gasten terug op die gezellige momenten, en zeg je een welgemeende merci voor hun aanwezigheid en cadeautjes.  

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.