Hulp nodig ? 050 407 910

Snoepzakjes zonder foto

27 producten

Populaire categorieën.

Snoepzakjes zonder foto voor je feest

 

Een topfeestje gehad? Veel mensen willen achteraf een bedankkaartje uitdelen of rondsturen met een foto. Natuurlijk is dat leuk, maar het nadeel is dat je er nog veel achterloop aan hebt na afloop van je feest. Het is ook een serieus nadeel dat je de bedankkaartjes nog rond moet sturen (met alle portkosten kan dat flink oplopen, ai). Bovendien heb je nog genoeg andere zaken die je na afloop van je feest wil regelen. Snoepzakjes feest zonder foto zijn daarom de perfecte oplossing: je deelt ze op de dag zelf uit en hebt er achteraf geen omkijken meer aan! 

 

Snoepzakje feest zonder foto voor kinderen

Sommige kids zijn ineens onzeker als het om een foto van henzelf gaat. Met sommige traktatieshoef je je daar gelukkig geen zorgen meer om te maken! Wat dacht je van leuke potloodkokertjes met de naam van de jarige op, of een klein papieren doosje met een paar stickers en een tof gummetje? Zo voorkom je ook dat je weer automatisch naar snoep grijpt (wat overigens nog steeds een smakelijke oplossing is, maar niet alle ouders zijn er fan van!). Leuk voor zowel het communie als lentefeest van jullie zoon of dochter, als voor het feestje van de kleine. Met onze bedankjes hoef je je zeker geen zorgen te maken om foto’s toe te voegen! 

 

Wat voor snoepzakje zonder foto kan ik meegeven aan volwassenen? 

Dat lijkt veel moeilijker dan het is! Zeker bij jullie bruiloft (maar eigenlijk bij alle feestjes) is het zo prettig dat je je snoepzakjes vooraf kunt voorbereiden, zodat je ze maar mee te geven hebt. Een leuke foto kan, maar is zeker geen must. Op onze website vind je talloze ontwerpen van leuke bedankjes zonder foto. Wat denk je van een sfeervol bloempotje met jullie namen op, of een leuke badge? Die kunnen de gasten al opspelden tijdens het feest zelfs! En vergeet niet, ook volwassenen kunnen zoetekauwen zijn… 

 

Aarzel niet om zoetigheden in een gepersonaliseerd snoepzakje te doen! Een foto is dan zeker niet nodig en je gasten kunnen al smikkelen op de terugweg… Dat kan een papieren zakje zijn, maar ook een stoffen zakje, of eentje met plastic. Laat je verrassen door alle mogelijkheden voor bedankjes zonder foto. Die foto zullen je gasten na afloop echt niet missen, en jij kunt dit perfect voorbereiden, voor minder zorgen achteraf!