Hulp nodig ? 050 407 910

home

Bedankkaartjes zonder foto

141 Producten

Unieke bedankkaartjes huwelijk zonder foto 

Hebben jullie een geslaagd trouwfeest achter de rug? Proficiat! 

Maar voor je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en er een de mooiste dag van jullie leven van te maken, zoek je nog een kaartje. Jullie trouwkaart was al een geslaagd item, maar nu jullie bruiloft over is wil je hen toch nog even bedanken met een originele bedankkaart.

 

Het huwelijk bedankkaartje zonder foto is perfect geschikt voor jullie. Want zeg nu zelf, een eigen foto van jullie hoeft daar niet per se aan te pas te komen. Het is leuker om een persoonlijke boodschap over te brengen, want dat is toch waar het om draait. Wij helpen jullie daarmee! 

 

Persoonlijke bedankkaartjes na jullie huwelijk

Nu, enkele weken na de bruiloft is het fijn om de bedankkaartjes te versturen of af te geven. Ga voor een persoonlijk kaartje en help mee ontwerpen. We hebben ook bedankkaarten met foto, maar zeg nu zelf dat dat niet altijd hoeft.

 

Je kiest eerst een leuk design uit onze collectie, daarna ga je zelf aan de slag in de online editor. Daar kan je zelf kiezen welke tekst op je kaartje komt en je favoriete kleur geven. Dan is jullie huwelijk bedankkaartje zonder foto helemaal klaar om de gasten nog eens te verrassen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.