Hulp nodig ? 050 407 910

home

Receptiekaartjes

63 Producten

Receptiekaartjes voor huwelijk

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Deze dag zal ongetwijfeld de mooiste dag van je leven worden. Het is een leuke tijd om naar toe te leven, denk maar aan alles wat je nog moet regelen en uitzoeken. Het is een geweldige tijd om te beleven, want die dag zelf is magisch! En het is een super om achteraf terug te kijken op jullie mooie dag. Kortom een heerlijke tijd. Geniet ervan.

Tijd voor de uitnodigingen en receptiekaartjes!

Nu je weet dat jullie gaan trouwen zijn er bepaalde dingen die je moet gaan regelen, denk maar aan de trouwkaarten. Wie nodig je uit, en voor wat nodig je ze uit... het feest, de receptie of de hele dag? Familie en vrienden zullen er waarschijnlijk wel een hele dag bij zijn, maar collega’s, sportvrienden en kennissen die nodig je meestal alleen uit voor de receptie. Je wil ze er namelijk wel bij hebben maar omdat je ze niet zo goed kent of vaak ziet is de receptie de perfecte gelegenheid om ze uit te nodigen. Daarom heeft Tadaaz ook een heel leuk assortiment receptiekaartjes.  

We hebben ze in verschillende romantische stijlen en maten, en bijpassend bij sommige trouwkaarten. Of ga je toch voor een mooi strak receptiekaartje of misschien wel met jullie foto erop! Er zijn vele mogelijkheden.

Nuttige tips voor de uitnodigingen

Vergeet niet de datum en tijd te vermelden op de uitnodigingen, en ook de locatie is erg belangrijk. En misschien is een webadres naar jullie bruiloft-lijst wel handig om te vermelden op de kaart, of als jullie liever willen sparen dan is misschien wel een envelopje op de kaart een uitkomst. Op onze site is het daarom zeker mogelijk om een klein envelopje op de kaart te laten drukken. En vergeet ook niet te vermelden of ze kunnen laten weten of ze wel of niet komen.

 Tadaaz wenst jullie een fijne zoektocht naar jullie perfecte kaart! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.