Hulp nodig ? 050 407 910

Ontdek onze kwaliteitsvolle enveloppen!

Bijpassende enveloppen

Op zoek naar een mooie envelop die bij jouw kaartjes past? Wij stellen je telkens één of meerdere bijpassende enveloppen voor in de rubriek 'Gerelateerde Producten' onderaan op de productpagina.

Wens je toch liever een ander kleurtje? Onder elke categorie vind je een overzicht van alle omslagen:

- Enveloppen voor Geboorte

- Enveloppen voor Huwelijk

- Enveloppen voor Feest

- Enveloppen voor Communie

- Enveloppen voor Kerst

Via de filters links kan je makkelijk briefomslagen in alle formaten en kleuren vinden en zo jouw zoektocht verfijnen!

Welk formaat envelop heb ik nodig?

 

Hoe kies je nu het perfecte formaat van jouw envelop? Heel simpel: met het formaat van jouw kaartje! Op de productpagina vind je onder "Afmetingen" het formaat van je uitnodiging of bedankkaartje terug. Hiermee kan je makkelijk zelf een passende envelop kiezen uit ons ruim assortiment. De bijpassende envelop zal altijd iets groter zijn dan je kaartjes. 

 

Onze enveloppen worden niet standaard meegeleverd met onze producten. Wij hebben er bewust voor gekozen om kaarten en omslagen apart aan te bieden. Zo kan je immers vrij kiezen welke envelop er het beste bij jouw Tadaaz-kaart past!

Extra Touch

Ben je nog op zoek naar een leuk extraatje om jouw uitnodigingen mee op te fleuren? Tadaaz biedt een heleboel mooie sluitzegels, adresetiketten en naamstickers aan waarmee je jouw enveloppen pimpt!

 

Personaliseer jouw envelop met een bijpassende sluitzegel en verzend jullie kaartjes in stijl! Keuze genoeg: Op Tadaaz vind je zelfklevende sluitzegels met zowel vrolijke als stijlvolle motiefjes. Met een bijpassend adresetiket op de achterzijde van de envelop maak je het plaatje af. Of kies je liever voor stickers die je helemaal zelf kan personaliseren?

 

Of je nu de geboortekaartjes van je pasgeboren lieveling verstuurt of stijlvolle trouwkaarten voor een schitterend trouwfeest - wij zorgen voor de details!

Ruim Assortiment

Wil jij graag mooie enveloppen van hoge kwaliteit die perfect bij jouw kaartje passen? Dan vind je bij Tadaaz precies wat je zoekt! Ons breed gamma aan briefomslagen biedt jou de keuze uit méér dan 10 verschillende formaten en kleuren. Ga jij voor klassieke witte omslagen of kies je liever voor een trendy kleur? In onze collectie vind je ze allemaal terug!

 

De afmetingen van onze kleinere briefomslagen zijn zo ontworpen dat ze nét niet vierkant zijn. Hierdoor kan je bijna al onze kaartjes voordelig versturen met Bpost als een genormaliseerde zending. Meestal heb je dus slechts 1 postzegel per brief nodig, dat is mooi meegenomen! Heb je toch nog twijfels? Stel dan gerust je vraag aan onze trouwe klantendienst!

 

Leuke tip: Bij ons kan je enveloppen makkelijk vooraf bestellen! Zo kan je je bijvoorbeeld perfect voorbereiden op de geboorte van je kindje en de adressen vooraf op de enveloppen schrijven.