Hulp nodig ? 050 407 910

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Oosterse trouwkaarten voor alle culturen

Misschien hebben jij en je verloofde andere roots en wil je dit graag laten terugkomen op jullie trouwkaarten? Wat een origineel idee! 

De allermooiste kleuren, afwerkingen, goudfolie en zoveel meer maken van deze Oosterse trouwkaarten de ideale uitnodigingen voor jullie gasten. Ga op zoek naar de perfect match!

Sierlijke elementen, de allermooiste kleuren en afwerkingen brengen jullie en al jullie gasten in Oosterse sferen! Iedere cultuur heeft zijn eigen tradities en gebruiken voor trouwfeesten. Misschien past één van deze unieke ontwerpen perfect bij jullie allermooiste dag. 

 

Turkse trouwkaarten, Arabische trouwkaarten en Marokkaanse trouwkaarten

Voor elke cultuur is er wel iets te vinden in onze trouwkaarten collectie! Of je nu op zoek gaat naar Turkse trouwkaarten, Arabische trouwkaarten of Marokkaanse trouwkaarten, er zijn tal van stijlen beschikbaar. Kies een ontwerp dat perfect past bij jullie cultuur en visie voor die prachtige dag. Je kan gasten alvast verrassen met een unieke trouwkaart die volledig bij jullie past. 


Personaliseer jullie originele trouwkaarten met jullie namen, de datum van jullie huwelijk en alle belangrijke info voor jullie gasten. Vermeld bijvoorbeeld de locatie, het startuur en eventueel al het verloop van de dag. Zo weten jullie gasten perfect waaraan ze zich mogen verwachten!

 

Islamitische trouwkaarten en Roemeense trouwkaarten

Er zijn ook Islamitische en Roemeense trouwkaarten te vinden in ons assortiment! Verras jullie gasten met een gepersonaliseerde uitnodiging voor jullie bijzondere feest! Past één van deze ontwerpen perfect bij jullie cultuur en haar gebruiken en tradities voor trouwfeesten? Dan komt het perfect uit om één van deze originele ontwerpen te versturen naar jullie vrienden en familie. 

Tip: naast de trouwkaarten heb je dezelfde dag nog ander drukwerk nodig! Vul de rijkelijk versierde tafels bijvoorbeeld aan met bijpassende menukaarten, tafelkaartjes, placemats… Zo is je tafeldecoratie helemaal perfect! Je kan alles mooi doen matchen en in dezelfde stijl personaliseren zoals jullie prachtige trouwkaarten. Leuk toch? 


Daarnaast kan je ook je huwelijksbedankjes en bedankkaartjes doen matchen met de stijl van jullie trouwkaarten. Via onze editor kan je alles heel eenvoudig personaliseren. Vrienden en familie zullen alvast helemaal fan zijn met al dat drukwerk dat past bij jullie mooiste dag.