Vormsel uitnodigingen en kaartjes: leuke ideetjes.

Voor je de eerste communie of de plechtige communie van je kind kan vieren, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Een feest voorbereiden, het kiezen van de kledij voor heel het gezin, voorzien van bedankjes en vooral leuke en originele vormsel kaartjes laten maken! Begin alvast met de voorbereidingen van een leuk en veilig feestje voor je zoon of dochter.

Vormsel kaartjes zijn er in veel verschillende formaten, kleuren en designs. Lees hier verder hoe kan je ze nog unieker maken.

Mooie papiersoorten: vormsel kaartjes in stijlvolle texturen

Met een mooie papiersoort geef je aan je vormsel kaartjes een unieke uitstraling. Linnen look, leer look en velvet look zijn zeer trendy op dit moment. Het is zeer origineel om zo’n textuur te combineren met een foto en goudfolie voor je vormsel uitnodigingen. De naam in folie komt nog specialer uit!

Uitnodiging vormsel met goudfolie

Laat je drukwerk extra opvallen! Vormsel kaartjes afgewerkt met goudfolie zijn ongelooflijk elegant. Bovendien geeft dit je je uitnodiging vormsel een zeer luxe uitstraling. Of je nu voor goud-, zilver-, roségold- of koperfolie kiest, met een folie voorzie je jouw uitnodigingskaartjes van een schitterend effect.

Een groot voordeel van goudfolie is dat het zich niet tot één specifieke stijl beperkt. Ga je nu voor een minimalistische, botanische, vintage of romantische stijl, goudfolie past overal perfect bij. En door een prachtig sierlijk en elegant lettertype te kiezen, creëer je een nog meer chique look voor je vormsel kaartje.

Botanische vibes voor je uitnodiging vormsel

Hippe vormsel kaartjes met tekeningen van mooie droogbloemen zullen je vormsel nog feestelijker maken. Bloemen in het algemeen en ook droogbloemen maken nu hun grandioze comeback. Een trend waar iedereen blij van wordt!

Gedroogde bloemen zijn tegenwoordig niet meer suf en ouderwets, maar hartstikke tof. Je kan ze niet enkel in je interieur plaatsen maar bijvoorbeeld ook op je vormselkaartje. Het voegt kleur toe aan je vormsel en zorgt voor een gezellige en vaak ook een luxe uitstraling. Verras je familie en vrienden met droogbloemen op je vormsel uitnodigingen of bedankkaartjes.

Droogbloemen kan je vervolgens op verschillende manieren op je vormsel gebruiken. Er zijn enorm veel mogelijkheden om helemaal in het thema te blijven: droogbloemen als versiering, bedankjes vormsel of misschien een krans van droogbloemen in je haar? Alles is mogelijk!

Bedankkaart lentefeest grijsgroen met fotocollage
Origineel bedankkaartje met fotostrip en goudfolie
Bedankkaartje in hartjesvorm met schitterende folie en foto
Stijlvol bedankkaartje communie met foto en goudfolie
Bedankkaartje vijfluikje foto, kalkpapier en label
Bedankkaartje met fotocollage
Mini fotoboekje met vrolijk lintje
Bedankkaartje met rosé paperclip en prachtige foto's
Minimalistisch bedankkaartje communie met 3 foto's

Minimalistisch design voor je vormsel kaartjes: accent kleuren

Of wil je juist een minimalistische uitstraling voor je vormsel uitnodiging? Dan kies je beter voor één of twee kleuren in de plaats van een kaartje met veel verschillende kleuren.

Less is more! Een minimalistische stijl is erg mooi, zowel voor jongens als voor meisjes. In combinatie met een fijn lettertype zal je vormsel kaartje er nog leuker en unieker uitzien. Laat je uitnodigingen vormsel schitteren in hun eenvoud!

Ga je voor een minimalistisch ontwerp? Dan kan je jouw kaartje extra leuk maken met een touwtje en een houten figuurtje of een label. Op een label kan je bijvoorbeeld de naam van je kind zetten of de datum van het feest. Of je kan ook een foto van je feestvarken met een paperclip vasthangen op het kaartje.

Vormsel kaartjes in een bijzonder formaat

Een bijzondere gebeurtenis vraagt om een speciaal kaartje. Wil je dat je vormsel kaartje opvalt bij je vrienden en familie? Kies dan voor een bijzondere vorm.

Naast leuke designs, kleuren en stijlen is er ook het formaat van je uitnodiging vormsel waarmee je nog unieker en origineler uit de hoek kan komen. Vormsel kaartjes met een bijzondere vorm kun je ook bij ons vinden.

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *