Vormsel uitnodigingen en kaartjes: leuke ideetjes

Voor je de eerste communie of de plechtige communie van je kind kan vieren, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Een feest voorbereiden, het kiezen van de kledij voor heel het gezin, voorzien van bedankjes en vooral leuke en originele vormsel kaartjes laten maken! 

 

Wordt jouw vormsel uitgesteld? Probeer het langs de positieve kant te bekijken, nu heb je wat meer tijd om dit extra leuk te maken! Laten we hopen dat we geplande vormsels, communie- en lentefeesten later dit jaar toch kunnen organiseren. Begin dus alvast met de voorbereidingen van een leuk en veilig feestje voor je zoon of dochter. 

 

Vormsel kaartjes zijn er in veel verschillende formaten, kleuren en designs. Lees hier verder hoe kan je ze nog unieker maken. 

 

Mooie papiersoorten: vormsel kaartjes met kalkpapier

 

Met een mooie papiersoort geef je aan je vormsel kaartjes een unieke uitstraling. 

Kalkpapier is zeer trendy op dit moment. Het is zeer origineel om kalkpapier te combineren met een foto en goudfolie voor je vormsel uitnodigingen. Zo schijnt de tekst van je kaartje of persoonlijke foto van je kind lichtjes doorheen het kalkpapier. 

 

Een ander leuk idee met een kalkpapier voor je vormsel is een kalkwikkel of een kalk envelop. Een prachtige eye catcher!

 

Als je voor dit leuke idee zal kiest, is het goed om te weten dat kalkpapier semi-transparant is. Ga voor die opvallende foto met prachtige felle kleuren voor een optimaal resultaat!

 

vormsel kaartjes kalkpapier

 

Uitnodiging vormsel met goudfolie

Laat je drukwerk extra opvallen! Vormsel kaartjes afgewerkt met goudfolie zijn ongelooflijk elegant. Bovendien geeft dit je je uitnodiging vormsel een zeer luxe uitstraling. Of je nu voor goud-, zilver-, roségold- of koperfolie kiest, met een folie voorzie je jouw uitnodigingskaartjes van een schitterend effect. 

 

Een groot voordeel van goudfolie is dat het zich niet tot één specifieke stijl beperkt. Ga je nu voor een minimalistische, botanische, vintage of romantische stijl, goudfolie past overal perfect bij. En door een prachtig sierlijk en elegant lettertype te kiezen, creëer je een nog meer chique look voor je vormsel kaartje.  

 

vormsel kaartjes

Botanische vibes voor je uitnodiging vormsel 

Hippe vormsel kaartjes met tekeningen van mooie droogbloemen zullen je vormsel nog feestelijker maken. Bloemen in het algemeen en ook droogbloemen maken nu hun grandioze comeback. Een trend waar iedereen blij van wordt! 

 

vormsel kaartjes bloemen

 

Gedroogde bloemen zijn tegenwoordig niet meer suf en ouderwets, maar hartstikke tof. Je kan ze niet enkel in je interieur plaatsen maar bijvoorbeeld ook op je vormselkaartje. Het voegt kleur toe aan je vormsel en zorgt voor een gezellige en vaak ook een luxe uitstraling. Verras je familie en vrienden met droogbloemen op je vormsel uitnodigingen of bedankkaartjes. 

 

Droogbloemen kan je vervolgens op verschillende manieren op je vormsel gebruiken. Er zijn enorm veel mogelijkheden om helemaal in het thema te blijven: droogbloemen als versiering, bedankjes vormsel of misschien een krans van droogbloemen in je haar? Alles is mogelijk!

 

vormsel kaartjes droogbloemen

 

Minimalistisch design voor je vormsel kaartjes: accent kleuren

Of wil je juist een minimalistische uitstraling voor je vormsel uitnodiging? Dan kies je beter voor één of twee kleuren in de plaats van een kaartje met veel verschillende kleuren.

 

Less is more! Een minimalistische stijl is erg mooi, zowel voor jongens als voor meisjes. In combinatie met een fijn lettertype zal je vormsel kaartje er nog leuker en unieker uitzien. Laat je uitnodigingen vormsel schitteren in hun eenvoud!

 

Ga je voor een minimalistisch ontwerp? Dan kan je jouw kaartje extra leuk maken met een touwtje en een houten figuurtje of een label. Op een label kan je bijvoorbeeld de naam van je kind zetten of de datum van het feest. Of je kan ook een foto van je feestvarken met een paperclip vasthangen op het kaartje. 

 

vormsel kaartjes minimalistisch

 

Vormsel kaartjes in een bijzonder formaat

Een bijzondere gebeurtenis vraagt om een speciaal kaartje. Wil je dat je vormsel kaartje opvalt bij je vrienden en familie? Kies dan voor een bijzondere vorm.

Naast leuke designs, kleuren en stijlen is er ook het formaat van je uitnodiging vormsel waarmee je nog unieker en origineler uit de hoek kan komen. Vormsel kaartjes met een bijzondere vorm kun je ook bij ons vinden.

 

 

 

footer-com21-benl

Geef hier jouw mening