Een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje op élke leeftijd

Van de eerste verjaardag van je baby tot jouw eigen zestigste verjaardag: elke leeftijd is een mooi excuus om een verjaardagsfeestje te bouwen. Inspiratie nodig voor je uitnodiging? Wij zetten de mooiste mijlpaal-verjaardagen én hun bijpassende uitnodigingskaartjes op een rij.

 

uitnodiging verjaardagsfeestje 20 25 jaar

Uitnodiging voor je zestigste verjaardagsfeestje: uitbundig of intiem?

De een houdt van een uitbundig feest en nodigt daarvoor alle vrienden, familieleden, buren en kennissen uit. De ander viert zijn zestigste verjaardag liever in intieme kring. Wat je ook kiest – knalfeest of romantisch diner – kondig je verjaardagsfeestje altijd aan met een stijlvolle uitnodiging. Zoals deze fotokaart.

 

uitnodiging verjaardag 60 jaar

Het leven begint maar pas op … vijftig, toch?

De grootste schok van je leven – help, ben ik écht veertig geworden? – heb je op je vijftigste al even achter de rug. Nu is het hoog tijd om met volle teugen van dat leven te genieten. Enkele ideetjes om als bourgondische vijftiger een heerlijk verjaardagsfeestje te organiseren én daarvoor de juiste uitnodiging te kiezen.

uitnodiging verjaardag 50 jaar

Verjaardagsfeestje op je dertigste: doe eens gek

Champagne à volonté. Knotsgekke accessoires in de photo booth. Op je dertigste mag je best nog eens het varken uithangen. De zware kater achteraf moet je er dan wel bij nemen, je bent per slot van rekening geen vierentwintig meer. Check onze tips voor een fantastisch dertigersfeest.

 

uitnodiging verjaardag 30 kaar

Uitnodiging gezocht voor het verjaardagsfeestje van je kind?

Jij bent natuurlijk niet de enige die verjaart. Ook je kinderen verdienen fijne verjaardagsfeestjes.

Tot slot nog een tip voor de durvers: zo organiseer je het perfecte verrassingsfeest. Veel succes!

 

[slideshow_deploy id=’18461′]

 

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *