Hoe maak je de perfecte, originele huwelijksuitnodiging?

Je trouwfeest is helemaal van jou! Je mag dus eigenlijk alles doen waar je zelf zin in hebt. Heb je te veel ideeën voor je uitnodiging maar vind je het moeilijk om ze concreet te maken? Dan geven we je graag enkele nuttige tips mee!

 

Wat hebben we voor je in petto?

  • Fotokaarten zijn fantastisch
  • Hou je toch liever de beste poses voor je trouwfoto’s?
  • Doe harten sneller slaan met de tekst op je trouwkaart
  • Zin in iets anders? Hipster wedding!

Fotokaarten zijn fantastisch

Welke bruid wil niet centraal staan op haar grote dag? Ok de bruidegom is er ook nog, maar hij weet ook wel dat het eigenlijk jouw dag is! En we zeggen nu eigenlijk wel dag, maar het plannen en voorbereiden van je trouwdag neemt weken – nee – maanden in beslag.

 

Van die periode moet je genieten, it’s once in a lifetime! Word geen bridezilla, maar neem elke stap richting het altaar met een glimlach op je gezicht! Dit bedoelen we natuurlijk letterlijk als het gaat over huwelijksuitnodigingen met een foto op! Tips nodig voor de ideale foto? Daar helpen we je graag mee!

Het belangrijkste bij de perfecte forto voor je huwelijksuitnodiging is uitstraling. Wie ben je en wat wil je aan de wereld tonen? Dit kan met een grappige foto, maar een extra serieuze gelaatsuitdrukking maakt minstens evenveel indruk!

originele huwelijksuitnodiging maken met zwart-wit foto

originele huwelijksuitnodiging met foto

originele huwelijksuitnodiging met zwart-wit foto

Hou de beste poses voor je trouwfoto’s!

Ben jij – of je partner – geen fan van fotosessies? Dan kan je best de uitnodigingen met foto links laten liggen en kiezen voor een classy kaart zonder foto, die perfect past bij je trouwfeest. The social gathering of the year? Een casual get-together of een knalfuif? Op je trouwfeest doe je wat je wil!

luxe huwelijksuitnodiigng 2 luxe huwelijksuitnodiigng

leuke originele huwelijksuitnodiging zonder fotomooie originele huwelijksuitnodiigngen

originele huwelijksuitnodiigngen met of zonder foto originele huwelijksuitnodiigngen stijlvol

Laat alle harten sneller slaan met de tekst op je huwelijksuitnodiging

Op elk huwelijk zie je wel iemand in tranen uitbarsten … of toch op TV. Maar waarom wachten tot dan om de mascara te laten uitlopen? De traantjes komen vast al boven bij een romantische tekst op je trouwkaart!

 

We kunnen je natuurlijk een hoop clichés aanreiken, maar het bijzondere aan “the one” te vinden is net dat het speciaal, uniek, alleen van jou is! Geef dus gerust een beetje historiek over jullie relatie mee met de tekst op je trouwkaart en toon waarom jullie echt voor elkaar gemaakt zijn! De uitnodiging hieronder vinden we alvast echt super met illustraties gebaseerd op hun favoriete boek en een echt leuke tekst is het een extra romantische uitnodiging!

originele huwelijksuitnodiigngen tekst persoonlijk

 

Bron: Offbeat Bride

Komt de emotionele tekst niet vanzelf of wil je een iets formelere uitnodiging? Dan hebben wij alvast enkele leuke teksten voor huwelijksuitnodigingen voor je verzameld!

Zin in iets anders? Hipster wedding!

Of je het nu ‘hipster’ wilt noemen of ‘bohemian chic’,  deze stijl voor je trouwfeest is alvast superpopulair en ook enorm leuk. Maar wat houdt dat nu in een “boho wedding”? Het antwoord is niet eenvoudig want het doel is net om een trouwfeest te houden dat tegen de standaard ingaat. Een normale trouwzaal? Dat vervangen we door een hoeve of een bos! Het “gewone diner” is ook niet nodig, maak er een informele picknick van.

 

Lijkt dit iets voor jullie? Bekijk enkele prachtige foto’s en doe ideeën op voor jouw hipster droomhuwelijk!

boho chick trouwfeest huwelijksuitnodigingBron: Wedding Chicks

 

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *