Hulp nodig ? 050/407 910

Gepersonaliseerde decoratie voor elk feest

Welk feestje je ook plant, de decoratie van je feestzaal is altijd een item op je to-do lijstje! Van speelse motiefjes en felle kleurtjes voor kinderfeestjes tot glossy eyecatchers voor een 40ste verjaardag. De details zijn van belang!

 

Een poster als welkom of versiering

Bij de inkom van je feestje is een verjaardagsposter met hetzelfde motief als je kaartjes een mooi welkom voor je gasten! Ze weten zo meteen dat ze aan het juiste adres zijn. Je zorgt op die manier ook voor een thema dat doorgetrokken kan worden in alle versiering van je feestje!

 

Een verjaardagsposter met gouden folieballonnen springt meteen in het oog en is superfeestelijk. Als je dit ook combineert met echte ballonnen als decoratie is het natuurlijk extra mooi! Niemand zal ernaast kunnen kijken wat de precieze reden van je feestje is!

 

Een vrolijke vlaggenlijn als speels accent

Bij een feestje horen vlaggetjes. Ze zorgen voor extra feestfactor en maken de ruimte meteen vrolijk. Personaliseer je vlaggetjes met eigen tekst en foto’s en zorg zo voor 100% persoonlijke versiering van je feestje!

Voor een kinderfeestje is een vlaggenlijn zeker een must! Zorg voor vrolijke kleurtjes en speelse motiefjes voor een extra mooi decor van het feestje. Als je dan ook de tafelversiering hierop afstemt en met dezelfde kleuren of motieven werkt, wordt het een prachtig geheel!