Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Afwerking

47 Producten
rond geboortelabel met bij en naam TA1555-2400012-03 1
rond geboortelabel met bij en naam TA1555-2400012-03 2
Nieuw

0,34


Werk je doopsuiker af met de mooiste details

Weet je al ongeveer hoe de doopsuiker van je kind eruit komt te zien? Tijd om na te denken over de doopsuiker afwerking en alle details! Er zijn veel manieren om je doopsuiker net dat beetje extra te geven. Zo krijgt je zoon of dochter alle aandacht na de geboorte die hij of zij verdient!

 

Welke details kunnen jouw doopsuiker perfect maken? 

Labels en wikkels kunnen je doopsuiker helemaal afmaken. Je wil immers zeker weten dat de naam van je liefste zoon of dochter straalt op je doopsuiker! 

Wanneer je je doopsuiker gaat klaarmaken, zijn doopsuiker labels heel handig om de naam eraan vast te maken. Een labeltje zelf maak je vast met een touwtje of mooi lintje. Daarover straks meer! 

Een doopsuiker wikkel is perfect om je zeepjes of bloempotjes mee te personaliseren. Ze zijn perfect op maat gemaakt en je schuift ze zo rond onze handgemaakte zeepjes of schattige doopsuiker plantjes. De bloempotjes kun je trouwens ook personaliseren met een plexi of houten plantenprikker

 

Doopsuiker afwerken met labels

Hoe kun je nu je doopsuiker vastmaken aan je geboortetraktaties? Bekijk dan eens onze doopsuikerlinten. Zo knoop je eenvoudig je labeltje vast aan je doopsuiker, met een eenvoudige knoop of een mooie strik. 

Geen zin om te knopen of te strikken? Bij een platte doopsuikerverpakking kun je je label ook met een paperclip vastmaken. Een originele druppelvorm in een fris kleurtje geeft een originele twist aan je doopsuiker! 

Wil je bij het vastmaken van je label nog iets origineels vastmaken? Onze tassels of kwastjes geven een speels effect aan je doopsuiker en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze rond het touwtje knopen of speels laten terugkomen bij je labeltje. 

 

Doopsuiker personaliseren met een houten element

Al eens nagedacht over onze houten stickers? Zeker als je geboortekaart een bruine achtergrond of natuurlijke details heeft, is dit een goeie match. De houten stickers bevatten een stukje plakband aan de achterzijde waarmee je ze eenvoudig op de leukste doopsuiker bevestigt. Er bestaan maar liefst 10 verschillende figuurtjes, van schattige silhouettes tot een stoere auto. 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.