Hulp nodig ? 050/407 910

Doopsuikerdoosjes zonder foto

122 Producten

logo
katoenen-zakje-gebroken-wit-TA791-109-03-1
logo
katoenen-zakje-zacht-roze-TA791-110-03-1
logo
snoepzakje-met-droogbloem-tekening-en-naam-TA1523-2100001-03-1
logo
snoepzakje-met-houten-hartje-TA1575-2000029-03-1
logo
eco-snoepzakje-met-goudfolie-TA1523-2100006-03-1
logo
terracotta-snoepzakje-met-goudfolie-afwerking-TA1575-2000080-03-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Leuke verpakkingen voor doopsuiker zonder foto 

De leukste manier om de geboorte van jullie kindje te vieren is aan de hand van dit kleine geschenkje. Hierbij komen ook de meeste vrienden en familie de naam van jullie pasgeborene te weten en ontmoeten ze jullie kleine vriend voor de eerste keer.

 

Tadaaz biedt de leukste manieren aan om je doopsuikers te verpakken, maar ook om eens iets anders te geven. Hierbij bieden we zowel de klassieke zaken aan zoals zakjes, doosjes.. maar ook creatieve zaken zoals bellenblazer, glazen potjes…

 

Hou je het liever old school met de klassieke doopsuikers dan zijn onze zakjes, doosjes, blikken doosjes… Deze kan je opnieuw gaan personaliseren. De stoffen zakjes kun je gaan combineren met kleine kaartjes of spelt er een leuke gepersonaliseerde badge op.

 

Je kan ook kiezen voor kartonnen doosjes. Deze kan je bedrukken met eigen foto’s en de naam van je kindje. Je kan ook de geboortegegevens hierop plaatsen. Je ontwerpt zelf je eigen doosje. Deze kan je laten aansluiten bij jullie geboortekaartjes.

 

De leuke blikken doosjes zijn ook zeer leuk om een lekkernij in te steken. In combinatie met een magneet of een sticker is je doosje volledig af.

Je kan ook kiezen voor een creatief geschenkje zoals een bellenblaas. Deze zullen vast en zeker in de smaak vallen bij de kleinste bezoekers. Deze kan je opnieuw volledig gaan personaliseren door deze te bekleven met een sticker. Je kan deze stickers ontwerpen via de editor op onze website. 

 

Maar ook een doosje potloodjes, een lief bloempotje of een glazen pot zijn opties om als klein geschenkje mee te geven. Je kan deze steeds gaan personaliseren door deze te combineren met naamstickers of magneten. Zo kan je de komst van jullie kleinste vriend op een originele manier vieren. 

 

Kies zelf jullie favoriete manier om jullie vrienden, familie en meter of peter te bedanken.