Hulp nodig ? 050 407 910

Labels doopsuiker136 producten

logo
wit-geboortelabel-met-naam-TA1555-2100007-03-1
logo
rond-geboortelabel-met-naam-in-goudfolie-TA1555-2100011-03-1
logo
doopsuikerlabel-in-leer-look-met-koperfolie-TA1555-2200014-03-1
Nieuw
logo
label-met-naam-in-koperfolie-TA1555-2100018-03-1
logo
rond-geboortelabel-met-bloemetje-en-naam-TA1555-2200005-03-1
Nieuw
logo
rond-houten-geboortelabel-met-eigen-naam-TA05923-2000004-03-1

 € 1,10

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Een label voor je doopsuiker: the finishing touch!

Het geboortekaartje is gekozen, de doopsuiker werd uitgezocht. Wat mist er dan nog? 

The finishing touch om het geheel nog mooier te maken natuurlijk! Door gebruik te maken van een doopsuikerlabel werk jij je doopsuiker tot in de puntjes af. Hoe leuk is dat? 

 

Doopsuiker labels gebruiken, is de ideale manier om je geboorte assortiment te personaliseren. Gepersonaliseerde labels doopsuiker maken je geboorte assortiment helemaal uniek. Werk je doopsuiker af in dezelfde stijl en kleuren van je geboortekaartje en zorg voor een mooie en luxe uitstraling met de labels van Tadaaz. Het blijft super speciaal om je doopsuiker met een label af te maken!  

 

Versier jouw doosjes met een doopsuiker label om jouw bedankjes persoonlijkheid te geven. Zet de naam van jullie kleintje extra in de verf door een labeltje toe te voegen in hetzelfde thema als je geboortekaartje. Meer nog, laat de naam van je kleintje van het doopsuikerlabel schitteren met goudfolie!

 

Onze labels kan niet enkel voor doopsuiker gebruikt worden, je kan ze ook gebruiken op allerlei glazen potjes, blikken doosjes, doopsuikerdoosjes, zeepjes en zoveel meer. Naast een label is het ook heel erg leuk om een foto van je pasgeboren kindje eraan hangen. Zo zien je al familieleden en vrienden ook hoe jullie schattige kindje eruit ziet. 

Op onze website heb je keuze uit een groot aanbod designs van trendy tot romantisch. Kies je favoriete design uit en personaliseer eenvoudig met de naam van jullie kindje. Voor welke stijl of thema je ook kiest, je vindt ongetwijfeld een label dat bij je geboortekaartje en bedankjes past.

 

Pas je label helemaal aan naar jullie eigen smaak 

Je kan je favoriete label helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Je start met een van onze labels uit het assortiment. Vervolgens kan je in onze online ontwerptool tekst, kleur en afbeeldingen aanpassen. Je kan dus de naam, de geboortedatum of een leuke quote toevoegen aan je doopsuikerlabels.

 

Bij Tadaaz is het ook mogelijk om je eigen doopsuiker labels zelf te maken. Upload je eigen ontwerp en pas dit vervolgens aan met onze handige editor. Op deze manier kunnen je doopsuiker labels volledig in jullie eigen smaak en stijl gemaakt worden. 

 

Je kan je label in verschillende stijlen ontwerpen. Alles is mogelijk! Een label met tekst, foto, hartjes, sterretjes en goudfolie. Je geboorte assortiment krijgt zo een extra feestelijke uitstraling! 

 

Snel en makkelijk bestellen bij Tadaaz

Bij Tadaaz zorgen wij voor uitstekende kwaliteit. Wij leveren alle producten zo snel mogelijk bij je thuis zodat je snel kan starten met de voorbereidingen voor je feest! 

 

Heb je hulp nodig? 

Heb je vragen of hulp nodig met je bestelling? Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen en alle vragen te beantwoorden.  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je altijd graag op weg!