Hulp nodig ? 050 407 910


Aan tafel met menu's huwelijk goudfolie

 

Op jullie grote dag willen jullie dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Dan mag originele tafeldecoratie zeker niet ontbreken op jullie bruiloft.

 

Personaliseer je huwelijk tafeldecoratie met goudfolie! Menukaarten, placemats, servetringen en tafelkaartjes die allemaal bij elkaar passen: mooier wordt het niet! Kies jullie favoriete stijl uit en personaliseer helemaal naar wens.

 

Goudfolie zorgt voor een luxe uitstraling op je tafels. Misschien zijn jullie trouwkaarten, bedankjes en bedankkaartjes ook met goudfolie afgewerkt? Reden te meer dan om voor goudfolie op je tafeldecoratie te gaan. 

 

Dankzij je mooie menukaarten met goudfolie weten de gasten waarmee ze hun magen kunnen vullen op jullie feest. Dankzij de tafelkaartjes met goudfolie weten ze waar ze kunnen plaatsnemen. De servetringen met goudfolie en placemats met goudfolie zijn de finishing touch aan je tafeldecoratie voor jouw bruiloft.

 

Je kan zelf je tafeldecoratie personaliseren met eigen tekst en foto’s. Voeg jullie namen en de datum van het feest toe aan je tafeldecoratie. De bruid en bruidegom stralen aan elke tafel op jullie trouwlocatie. En jullie nemen natuurlijk plaats aan de eretafel!

 

Een ander origineel idee is om bijvoorbeeld de placemats te personaliseren met jullie allereerste foto samen. Dat zal ongetwijfeld voor veel amusement zorgen bij de gasten aan elke tafel. Of laat hen raden welke baby de bruid en welke baby de bruidegom is. Fun verzekerd! Een ook gespreksonderwerpen voor mensen die elkaar minder goed kennen aan bepaalde tafels.

 

Iedereen klaar om aan tafel te gaan en te genieten van een heerlijke avond waarbij jullie centraal staan. Gasten kunnen jullie prachtige tafeldecoratie met goudfolie ook als souvenir meenemen naar huis. Jullie goudfolie tafeldecoratie op jullie huwelijksfeest is de mooiste afwerking!

Populaire categorieën.