Hulp nodig ? 050 407 910


Een stijlvolle menukaart op je huwelijk

Dromen jullie ook van een prachtige feestzaal om jullie huwelijk in te vieren met familie en vrienden? Decoratie speelt hier een grote rol in om je droom te vervullen.

 

Een mooie menukaart is het item op de gedekte tafels waarnaar jullie op zoek zijn voor jullie huwelijksfeest. Geef jullie gasten een mooie en afgewerkte menukaart om op te kijken als ze benieuwd zijn naar wat ze die avond voorgeschoteld krijgen. 

 

Personaliseer zoals je zelf wil

Een menu op je huwelijk serveren is vanzelfsprekend, maar deze op een leuke manier overbrengen is een ander paar mouwen. Hier enkele tips om het te vergemakkelijken: ga voor een bijpassende menukaart bij je huwelijksaankondiging. 

 

Over deze kaart heb je lang nagedacht en koos je voor een ultiem mooi kaartje. Het is een mooi geheel als deze kaarten gelijklopend zijn. Dus laat die bloemen, foto’s, vogels, aquarel, goudfolie, … zeker terug komen op de menukaart!

 

Het is ook altijd een goede keuze om met goudfolie als afwerking te werken op zo’n kaartje. Dat straalt klasse uit en past goed bij een huwelijk. Dezelfde stijl als jullie trouwkaarten? Alles kan!

Populaire categorieën.