Communie of lentefeest: maak van je feesttafel een feest!

Het communie- of het lentefeest van je kind komt dichterbij: als ideale gastheer of gastvrouw wil je van die gelegenheid een onvergetelijke dag maken. Bij Tadaaz heb je alle aspecten voor het grote feest volledig zelf in handen.

maak van je feesttafel een feest

Heb je net je zelfgemaakte uitnodiging verstuurd naar je gasten? Tijd voor stap twee: geen feest zonder mooi versierde tafel! Een smaakvolle tafeldecoratie is de sfeermaker bij uitstek. Met de volgende stappen richt je de tafel in naar de smaak en wensen van het feestbeest!

Een menukaart om van te smullen

Je kind mag op het feest smullen van zijn of haar lievelingsmenu, maar ook de menukaart zelf verdient een persoonlijke toets. Op die manier zien de gasten niet alleen wat voor lekkers er op het menu staat, van je stijlvolle menukaart krijgen ze ook het water in de mond!

maak je eigen gepersonaliseerde menukaart

maak je eigen menukaart

maak je eigen gepersonaliseerde menukaart

Kies voor een kleurrijke kaart in de stijl van je uitnodiging, of een menu in de vorm van een piramide of een krijtbord. Of wat denk je van een originele waaierkaart, waarbij elk gerecht zijn eigen kaartje krijgt? Bij Tadaaz kan je ze volledig aanpassen naar de voorkeur van je kind. Vergeet zeker geen communiefoto toe te voegen, zodat staat jouw oogappel een hele dag in de spotlights kan staan. Lees hier hoe je zelf originele communiefoto’s kan maken!

Een aanrader voor wie nuttige communieversiering wil: print je menu op een bestekhouder. Een bedrukte pochette zorgt bij je gasten gegarandeerd voor een verrassingseffect en bespaart plaats. Wil je van je tafelversiering helemaal een kunstwerk maken? Zorg dan voor een servetring in de kleuren of het motief van je andere decoratie. Je kunt de ring bedrukken met een tekst naar keuze, leuk!

Beken kleur aan tafel

Zorg ervoor dat je feestzaal er vrolijk en feestelijk uitziet. Met een kleurrijke placemat fleur je je tafel helemaal op en zet je de toon voor de rest van de feestdag.

personaliseer jouw eigen placemat voor het communiefeest van jouw zoon of dochter

personaliseer een placemat voor op het communiefeest van uw kind

personaliseer een placemat voor op het communiefeest van uw kind

Kleedt je kind zich graag stoer of verkiest hij/zij liever een klassiek bloemetjesmotief? Via onze online editor kun je de placemats helemaal naar je eigen smaak ontwerpen. Je kiest je favoriete stijl, kleuren en tekst en voegt er eventueel nog een leuke foto aan toe. Zo eenvoudig dat ook zoon- of dochterlief met plezier een handje toesteekt! Combineer deze gepersonaliseerde placemats met een menukaart, stickers of communiekaartje met hetzelfde motief om het feest helemaal af te maken.

Zorg voor de final touch

Nu de tafel helemaal klaar is, kun je beginnen aan de final touch. En wat is feestelijker dan een slinger aan je plafond? Een kleurrijke vlaggenlijn maakt je setting helemaal af en geeft je feestlocatie een speelse look. Bovendien kan je er ook de foto van je kind of een leuke boodschap in verwerken. Leuk én duurzaam, want de slinger kan je later opnieuw gebruiken voor verjaardagsfeestjes.

leuke vlaggen om het communiefeest nog vrolijker te maken

leuke vlaggen om het communiefeest nog vrolijker te maken

Als de hele zaal op punt staat, kun je aan de attenties voor je gasten denken! Op een extra tafel kan je de communiefoto’s van je zoon of dochter presenteren of de bedankjes die je gasten achteraf kunnen meenemen. Snoepzakjes, kubusdoosjes, magneetjes met een toffe foto: de mogelijkheden zijn eindeloos. Verras je gasten met een persoonlijk geschenkje, zo houden ze naast een fijne herinnering ook een bijzonder souvenir over aan deze topdag!

leuke notitieboekjes om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter

leuke snoepdoosjes om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter

leuke snoepzakjes om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter

leuke bloempotwikkels om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter

leuke magneten om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter

leuk stoffen zakje om mee te geven met de gasten van het communiefeest

Complete decoratie, snelle levering

Alle stappen van onze checklist overlopen? Aan de slag dan maar! Scroll door onze selectie voor inspiratie en kies de stijl die het beste bij jullie feestbeest past. Fleur je decoratie op met een persoonlijk tekstje, voeg je foto toe en klaar is kees. Zelf je eigen prachtige decoratie maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Ga je voor de ultieme perfectie en kies je voor een totaalpakket? Bij de keuze van tafelversiering wil je natuurlijk dat alles mooi bij elkaar past en in dezelfde stijl uitgewerkt wordt. Daarom geeft Tadaaz je de mogelijkheid om een volledig assortiment in dezelfde stijl te bestellen. Sla meerdere vliegen in één klap en ontwerp samen je communiekaart, een placemat, een bijpassende menukaart én een bedankje. Het communie- of lentefeest van je kind wordt ongetwijfeld een kunstwerk waarvan je gasten nog lang zullen nagenieten.

trek de stijl van de communiekaartjes door in de decoratie van het communiefeest!
Gilles Michiels
Gilles Michiels

Als jonge cultuurjournalist mag ik schrijven over dingen die het leven de moeite waard maken. Een boek lezen, een theaterstuk kijken, een filmpje meepikken: het zijn kleine feestjes die niet alleen mijn pen in beweging brengen, maar ook zuurstof geven aan mijn dag. Een communie en een lentefeest zijn net zulke Happy Moments. Dankzij de kaartjes van Tadaaz krijgen mensen de kans om ze met iedereen te delen. Door voor deze blog te schrijven, mag ik nu dus zuurstof geven aan de grote feesten in het leven!

Artikelen: 14

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *