Hulp nodig ? 050 407 910

home

Doopsuikerverpakking

149 Producten

Doopsuikerverpakking: de origineelste doosjes en zakjes voor je kindje

Op zoek naar een leuke doopsuikerverpakking? Dan verwacht je binnenkort waarschijnlijk een baby’tje, proficiat! Bij de komst van een kindje horen natuurlijk geboortekaartjes en doopsuiker. Die heerlijke suikerbonen (of een andere vulling) wil je natuurlijk uitdelen aan vrienden en familie in een leuke verpakking. Waarschijnlijk zullen ze er niet lang in zitten, want veel te lekker om mee te wachten, maar toch mooi om je doopsuiker op originele wijze te presenteren! 

Je kunt veel kanten op met de verschillende verpakkingen voor je geboortebedankjes. Je denkt waarschijnlijk meteen aan doopsuikerzakjes en -doosjes, gepersonaliseerd met de naam van zoontje of dochtertje er al op gedrukt. Ofwel kies je een blanco zakje of doosje, dat je later kan personaliseren met mooie labels of stickers. Maar ook bedrukte plastic potjes, glazen potjes of buisjes behoren tot de opties. 

En dan hebben we het nog niet over de vele mogelijkheden qua ontwerp, met goudfolie of holografische folie, met of zonder foto, met de hipste of meest classy ontwerpen… Je kunt zo ver gaan als je zelf wilt, in ons assortiment vind je snel je favoriete doopsuiker verpakking online! 

 

Doopsuikerzakjes

Kies voor doopsuikerzakjes in verschillende uitvoeringen. Snoepzakjes saai? Think again! Naast rechthoekige papieren doopsuikerzakjes, zijn er tegenwoordig ook snoepzakjes in stolpvorm of met een originele gegolfde rand. Allen gepersonaliseerd met de naam van je kindje natuurlijk. En je kiest helemaal zelf waarmee je ze wil vullen. Suikerbonen of snoepjes zijn geen must, je kunt ook kiezen voor een klein cadeautje of iets anders origineels. Op die manier kun je ook kiezen om je doopsuiker verpakking goedkoop te maken. 

Natuurlijk is er meer dan papieren doopsuikerzakjes. Er zijn ook tetra zakjes of zakjes met een linnenlook die je zelf toeknoopt. Erg schattig en bovendien verkrijgbaar in de mooiste trendkleuren. 

 

Doopsuikerdoosjes

Ook doopsuikerdoosjes komen in verschillende soorten. Van mica doosjes waarin je de snoepjes ziet zitten tot gesloten snoepdoosjes waarbij de vulling een verrassing blijft. De mica doosjes passen bij veel stijlen en zijn daardoor een eenvoudige aanvulling. Bekijk wel goed of je favoriete vulling erin past, want ze zijn niet zo heel hoog. De blikken doosjes houden de inhoud als verrassing en zijn wat meer classy. 

Ze geven in de juiste kleur wat meer cachet aan je doopsuiker presentatie. Blijf je liever bij papier? De kubusdoosjes in onze collectie kun je eenvoudig zelf vouwen. Er zit ongetwijfeld een ontwerp tussen dat past bij jouw geboortekaartje en het is bovendien een goedkope doopsuiker verpakking. We hebben trouwens ook een aantal kartonnen kussendoosjes in ons assortiment, die perfect zijn om te vullen met je doopsuikers. 

 

Potjes doopsuiker

Glazen of liever plastic potjes als doopsuiker? The choice is yours. Je kunt zelfs het dekseltje laten bedrukken. Dit geeft een heel mooi effect (zeker op de kurken dekseltjes) en is de perfecte manier om jullie mooie naam te laten shinen. 

 

Stolpjes doopsuiker

Stolpjes zijn een trend van de laatste jaren. Ze geven een hippe schwung aan je doopsuiker assortiment en bestaan zowel in goud als rosé. Pick your favorite. Moeilijk om te personaliseren? Nee hoor. Kies voor een naamsticker van 3,7 cm en zo schittert de naam van je kindje op het stolpje. Een echt girly geboortebedankje! 

 

Buisjes doopsuiker

Tot slot kan je gaan voor buisjes als doopsuiker. In de leuke buisjes vallen je snoepjes zelf zoals ze willen. Suikerbonen vallen mooi symmetrisch naar beneden, wat een leuk effect oplevert. Je kan kiezen uit een doopsuiker verpakking in glas, maar we hebben ook buisjes in plastic als je bang bent dat ze te snel kapot vallen met al die kleine kindjes. Je hangt er een mooi labeltje aan met een touwtje of lintje en je bent good to go! 

 

Twijfel je nog welke doopsuiker verpakking het beste bij jou en je partner past? Begin dan vooral op tijd met zoeken. Het is net iets aangenamer kiezen als je weet dat je nog een paar maanden de tijd hebt om te kiezen. Bekijk zeker ook of het mooi bij je geboortekaartje past (bestel een proefdruk van je kaartje om zeker te zijn).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.