Hulp nodig ? 050 407 910

Menu's goudfolie

2 Producten
logo
schitterende menustaander met goudfolie TA0529-1900004-03 1
logo
prachtige menukaart met goudfolie en blaadjes TA0529-1900005-03 1

Stralen met menu's met goudfolie

 

Vier de geboorte van jullie zoon of dochter met stralende menu's geboorte met goudfolie. Kleed de tafel aan en vier de geboorte op stijlvolle wijze. Met het drukwerk van Tadaaz maak je de babyborreltafel of de tafel tijdens kraamvisite nog sprankelender en geniet je nog meer van het moment. Jullie gasten zullen er meteen helemaal blij van worden wanneer ze zien dat jullie zoveel aandacht besteden aan alle details! 

 

Kleed de tafel aan met schitterende items

Eerder een geboortekaartje of kraamborrel uitnodigingen verzonden met goudfolie erop? Dan kunnen jullie nu ook de tafel volledig aankleden met bijpassende menu's. Kies voor met goudfolie bedrukte menukaartjes en laat er bij Tadaaz eenvoudig de naam van jullie kleintje op drukken in goudfolie. Prachtige tafelversiering voor het eerste feest van jullie pasgeboren kind! 

 

Geboorte menu's met goudfolie: een schitterend idee

De geboorte van jullie zoon of dochter is een speciaal moment, daar mag best wat extra aandacht aan worden besteed! Goudfolie is een schitterende optie om wat extra sparkle toe te voegen aan dit blije moment. Kleed de tafel aan met de leukste geboorte versiering: laat bijvoorbeeld de naam van jullie kleintje overal op drukken met goudfolie en laat zien hoe trots jullie zijn als kersverse ouders! 

Populaire categorieën.