Hulp nodig ? 050/407 910

Snoepzakjes hip43 producten

logo
snoepzakje-met-foto-en-stijlvolle-goudfolie-TA1223-2100001-03-1
logo
snoepzakje-jungle-met-foto-en-goudfolie-TA1223-2100004-03-1
logo
snoepzakje-met-foto-en-muntgroen-aquarel-TA1223-1800018-03-1
logo
snoepzakje-met-foto-voor-hippe-jongens-TA1223-1700008-03-1
logo
snoepzakje-met-foto-en-dino-s-TA1223-1900005-03-1
logo
snoepzakje-met-foto-en-regenboog-TA1223-1900010-03-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Hippe communiesnoepzakjes

 

Pronk met je communiefoto’s op je bedankjes

Meestal wil je de gekozen outfit nog top secret houden op de uitnodiging voor je eerste communie, plechtige communie of lentefeest. Wanneer je de bedankjes maakt, is het dan weer het perfecte moment om met je professionele fotoshoot uit te pakken. Laat die prachtige communiekleren schitteren op snoepzakjes, kubusdoosjes, notablokjes, chipswikkeltjes en ontelbaar meer feestelijke bedankjes. 

 

Heb je één perfecte foto in gedachten of kan je moeilijk kiezen tussen meerdere foto’s uit de shoot? Geen nood, je kan ook kiezen voor bedankjes met meerdere foto’s! Nog leuker is uiteraard een leuk assortiment van verschillende leuke communie bedankjes. Hoe stoer is het om een hele tafel te vullen met een combinatie van snoepjes, zeeppompjes, bellenblazers en meer? 

 

Koppel je bedankjes aan je uitnodiging

Toegegeven, het is waarschijnlijk al even geleden dat de uitnodigingen voor het communie- of lentefeest verstuurd zijn. Toch staan ze ongetwijfeld in het geheugen van alle genodigden gegrift. Grijp daarom de kans om die herinnering terug op te halen door je bedankjes in dezelfde stijl als je uitnodiging te bestellen. 

 

Hippe communie bedankjes vind je in alle vormen en soorten. Ga voor heerlijke bedankjes om van te smullen of voor praktische communiebedankjes die je ook lang na het feest nog kan koesteren. Combineer ze voor een gevarieerd assortiment. 

Er is niets toepasselijkers om het groeifeest van dochter of zoonlief te vieren dan met een bloeiend plantje. Kies een prachtig bloempotwikkeltje in de stijl van je uitnodigingen en bedankkaartjes en personaliseer het. 

Vul het met een plantje of met een zakje bloemzaadjes zodat de gasten hun eigen plantje kunnen laten groeien. Aanraders zijn vergeet-me-nietjes, klavertjes vier, of zelfs basilicum voor de keukenprinsen of -prinsessen. Je bedankjes zullen nog nooit zo goed in de smaak gelegen hebben. 

 

Trendy ontwerpjes

Toen je op zoek ging naar de perfecte uitnodiging, heb je natuurlijk al heel wat trends zien passeren. Waarschijnlijk heb je er zelfs eentje uitgekozen waar je heel je feest rond wil organiseren. Mocht je je inspiratie toch wat verloren zijn, zetten we de trends nog even op een rijtje. 

 

Stoere avonturiers wanen zich in de broesse met onze bedankjes in junglethema en gewiekste dinosaurustemmers kopen een enkel ticket naar jurassic park met snoepzakjes met dino’s. Beestige meisjes of jongens kunnen kiezen tussen zebrastrepen of luipaardvlekken om hun snoepzakjes te versieren. 

 

Heb je gekozen voor schitterende goudfolie op je uitnodiging? Dan kan je absoluut geen bedankjes met goudfolie missen. Laat de naam van je zoon of dochter shinen in goudfolie op een kubusdoosje en vul het met goudkleurige accessoires voor een extra glimmerend effect. 

 

Vrolijke cowboys komen er snel aan gegaloppeerd als ze in de verte leuke kubusdoosjes met cactussen zien opduiken. Bereid al maar een verfrissend drankje voor in de saloon, zodat de stoere held wat kan rusten. Je weet maar nooit wanneer hij je uitdaagt voor een spannend vuurgevecht.

 

Verras je gasten

Voor de klasgenootjes van het feestbeest kan je net zo goed een bedankje geven dat ze achteraf nog handig kunnen gebruiken. Leef je uit met de gekste bedankjes. Een kubusdoosje kan je bijvoorbeeld vullen met handige paperclips en een blikken doosje kan je even goed gebruiken voor inktpatronen.

 

Voor de gasten op het feest zelf, zoals familie en dichte vrienden geldt hetzelfde. Maak ze blij met een handige magneet die ze op de koelkast kunnen hangen of een lief plantje waarmee ze hun bureau kunnen versieren. 

Ook met een notablokje kan je nooit verkeerd gaan. Boodschappenlijstjes, geniale ideeën en snelle rekensommen zullen nog nooit zo mooi omhuld zijn als met de leukste gepersonaliseerde foto’s van je feestbeest. Je zou ze bijna allemaal zelf willen houden. 

 

Zorg voor een gevarieerd assortiment

Je kan eigenlijk concluderen dat het origineelste idee is om met een waaier aan verschillende communiebedankjes uit te pakken. Reserveer een mooie tafel of een verhoog in de feestzaal of bij je thuis en vul die met kleine en grote bedankjes. 

Je kan ook doorheen het feest verschillende momenten inlassen om de bedankjes weg te geven. Je kan je gasten zowel welkom heten als uitzwaaien met een leuk assortiment. Nog een ideetje is om ze op de feesttafel te zetten. Zo voelt het alsof iedereen zijn persoonlijk bedankje krijgt. 

 

Werk ook met hoge en lage elementen. Een hoog zeeppompje, afgewisseld met een laag kubusdoosje en dan weer een hoge bellenblazer geeft je als het ware een skyline van bedankjes op je feest.